Takže neuběhlo od poslední debaty daleko a je to tu :YOP:
:!: Dyštak klikněte na každou fotku.Ta hlína se blbě fotí :roll: a větší fotka to o dost zlepší. :!:

Musím uznat, že měl Míra s muldama pravdu :-( Najednou bagr na místě a já musel urychleně vymyslet kam co dát. První co se vytrhalo byly kořeny, za což jsem fakt rád, protože některé byli opravdu veliké a nezbývalo by nic jiného než je zasypat, zrovna na nevhodném místě. A pak jsem musel imrovizovat 8o
Celkový pohled. Dráha bude už hóódně velká :-J

Vznikla taková obří podkova. To jest asi přes metr hlíny do výšky o délce 15m a od té se pokračovalo směrem k dráze. Myslím že to bude parádní. Bude to jezditelný ze všech stran a dá se vymyslet mraky možností. Tohle je hodně hrubý nástřel a práce začíná :lol: U předchozí fotky si všimněte velikost těch kopic s velikostí té bližší na které jsem vyhlašoval výsledky. A to jedna nohavice není na fotce vidět :twisted: U spodních fotek si představte, že okolo zmizne ta suchá tráva a to vše jsou taky kopce. :OK:

Kámoš co bagroval si zkoušel vyrobit překážku dle své fantazie. Až se dozdobí bude to fajn překážka :lol:

Od toho vznikla strouha :?: Podívejte se na ty schody. Jak jsem psal, že to zkresluje. Na první fotce vypadají že jsou malé, ale.... :lol:

Od strouhy to vede na takový hillclimb, který jsem si nechal udělat :-D Upravím ho a bude se jezdit ze všech stran. Budou tam takové cestičky :wink:

Takže já mám fakt radost a samotný se moc těším co z toho vznikne :-p Těch pár stovek za to stálo a ušetřilo mi to spousty práce. Teď už si tam budu ubírat, přidávat a tvarovat dle sebe. Dá to tedy ještě spoustu práce a momentálně jsem na to sám, ale díky tomu u mě nebude ani jeden závod na stejném povrchu :lol: