To vypadá na sraz alkoholiků. .. No však jo! Autíčkama to jenom maskujem. :-D
Bože môj čo nás to len čaká :?: :?: :?: a to som 19 rokov abstinent ..zrejme budem mojim chalanom cestou dať protialkoholickú prednášku.. Ozaj a spomenul som že čučoriedkovica je nealkoholický napoj ??? či to už ani chodiť nemusíme ? Už len štyri krát vyspanie :hura:
Tak Balu v rámci tréningu na první závod stihl ještě dobrodružnou noční expedici. V hornaté krajině lýseckého pralesa a přilehlích rozvalinách málem odpáli svého Dědka 8o . Pro pořádnou atmosféru VOLUME UP!!!(ZESÍLIT) :) :tlachy:
O tom ani nepochybuji ;-), a po tom dnešním deštíku snad bude i pro Balua a spol byhýnko ve vsakovačce :-D uprostřed rallycrosové dráhy. Zkusím ještě rychle poskládat E-savage abych když bude chvilka mohl zalítat s někým (Márou) na rallycrosovce :-)
Trošku se mi to časově hatí, nevím jestli mi vyjde dojet, ale budu se snažit, když bych dojel a potřeboval brzy zmizet, dá se domluvit přednostní odjetí sekcí? Že bych jako předběhl čekající v řadě.
Já se taky strašně těším. Hlavně aby auto vydrželo.. Stále čekám na regl z rc-auta.eu, měli minulý týden napsaný, že je skladem.. No, možná jim dneska dojde. Jinak budu muset jet s Dsysem. To Davidovo auto je úplně super!!
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!