:-D Ta Filcka Luboši s těmi koly fakt dobrá :FINE: Je to fakt super, dát si tu práci to obout na vyzkoušení vzhledu. Ma golfíkovi samozřejmě taky.
Já dnes vyměnil kopání na dráze velkou péči Adolfovi. Včera se vrátil z technické a pak jsem ho pořádně umyl a navoskoval. A dnes od 13-19 hod. věnoval péči orezlinkám na karoserii. Mám k Adlfovi namíchané všechny barvy, tužidlo, rozlešťovač a veškeré prostředky, tak to každé jaro renovuji. Je to pár míteček, hlavně páté dveře, ale za 3 roky co ho mám se to nezvětšuje. Dnes se mi osvědčila modelářská bruska. Vše jsem udělal krásně na kov a pak dával vrstvy štětečkem. Krásně se vše zalilo a musím říct, že se mi dnes opravdu povedlo ;-) Za 14 dní to ještě rozleštím Áda je zas jak nový.
A poslední toho všeho jsem taky přezul na salámy. Mám hrozně rád tento jarní rituál :FINE: Jinak o Adolfa pečuji stejně jako o Tacomu a to auto je opravdu neskutečné. Mám to na zdviži tak jednou za 4 měsíce a auto furt bez závad. Drobné závady občas jsou ale stojí to pár korun. Zaznamenávám si v aplikaci aCar na androidu veškeré výdaje po celou dobu a je to mazec. Třeba za veškeré opravy za 2,9 roku jsem dal 32000, takže desítku ročně a to dávám kvalitní díly. Projezdil 62000,- Adolf má teď 535000km Kolikrát to jsou opravy jak na modelu. Prodřený volant- výměna za zachovalý original 500,- Teď se mi zrovna začlo zadrhávat počítadlo kilometrů, tak v pondělí přijde celá palubka za 400,-Ceny jak na model :-D Snažím se ho zachovat co to jde a baví mě si hrát s těmito drobnostmi. Stále čumím na inzeráty a tento typ motoru už není možné sehnat. Ani se nedivím, Ten motor je boží a nesežere ani kapku oleje. Příští měsíc slaví 23 let :hura:
Jako každý rok si sem do kroniky dám fotku, jak se to mění, jen jsem skončil za tmy ,tak dám lepší foto zítra :-D