Já si myslím, že by to mělo pomoct. Je to tam docela fest napěchovaný a nemá to tendence se ani kousek hnout. Já to tedy taky zatím zkouším, ale teď radost pohledět na zadek :lol: GUM. Chová se to opravdu pěkně, ale zadní náprava se jen vleče. Včera jsem koupil další molitan. 35,- asi na 8kol :-D a dnes jsem udělal i předek, tak se teprve ukáže, zda se to osvědčí, ale rozhodně lepší, než aby to vypadalo jak píchlé :wink: Já s vracením pneu neměl zatím žádný problém, tak je třeba to vyzkoušet.

Jinak nové poznatky :-p
Jak jsem dělal na vánoce nové uchycení rámu světelné rampy, tak teď byl na Housenkovo Městké expedici zátěžový test. Vyjížděl jsem z boku 2m sklaku a blbec držel zlehka plyn a čuměl po jiném autě a Tacoma spadla z té výšky volným pádem na záda přímo na rampu. Autu nic nebylo, až pak jsem si všiml, že jsou nějak od sebe ty dorazové plechy, které jsou na volno. Střed rámu byl prohlý, jenže problém sundat rampu kvůli matkám vespod rámu.

Tak jsem si dal tu práci to po kouskách vytočit a uštíp jsem závitovku a rampa je volně vyndavací dle potřeby. Rám jsem ohnul v rukách zpět a plechy sedí jak pr...l na míse. Jsem až překvapen co ty dvě závitovky vydrží. Závit je kouslej do plastu a jde to i blbě vyndat a pády to vydrží, takže pohoda 8)

A poslední veselá věc, že jsem objednával pár věcí na Asiatees. Pak psali že nohavice na nápravy nejsou a poslali ten zbytek s tím, že rozdíl peněz vrátili na účet. V pátek přišli ty díly a dnes najednou ty nohavice s fakturkou uvnitř, kde napsali, že doufají, že mi udělali radost a budu spokojen :hura: Takž to co chybělo jako dárek.

Tak jsem to hned namntoval a pak jsem si všiml, že od Topcadu jsou mnohem lepší než GPM. Nemají tam takové ty drážky, které jsou tam stejně zbytečné a maximálně jen mohou narážet. Ty černé jsou suprové a budou pěkně klouzat :-(