Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
Jo, je to fakt zajímavý. Po dlouhé době mě to na dráze zas baví. Ono jezdit ten předek pořád dokola už nebylo tak zábavné. Jsem fakt rád, že jsem to takto rozšířil. Vypadá to celkově úplně jinak, a ty práce neskončí asi nikdy. Jak jsem psal, že nevím co za překážky, tak už to vím. Tyhle zákopy nechám tak jak jsou a každé ježdění si někde něco odkopnu a sem tam něco přidám, ale nebudu nic obkládat kameny. Prostě to budu jen tak zvelebovat a uvidí se.
K těm tlumičům Romčo. Mám tam ty G-made a stále si je nemůžu vynachválit. Makaj fakt pěkně a zdvih mají dlouhej. Ale celkově z Tacomy mám radost. Přijde mi, že co jsem dal ty nové nášlapy a ubral drobet zátěže z kol, tak se náklony ukrutně zlepšili a výzvy mě baví ještě víc než dřív. Je teda těžká furt jak svině a ve svazích se sesouvá, ale chová se jak reál a to já mám rád. Vím, že na Trial moc není ale to svezení stojí za to.
Nppp - branky mi poradil sWiNe a tvorbu mám na str.8
Tacoma náklony dává dobře. Uvědomil jsem si výhodu stromečku, že jak se blbě fotí náklony, tak stromeček to dodělá :-D
Stále jsem nevěděl co udělat s tím průjezdem za želvou. Most tam nešel kameny se zužovali dovnitř :-p
Tak jsem z toho udělal toto
Dá se to jezdit ze všech stran, pěkně to tam kříží, tak není co řešit. S novou hlínou vzadu se trápím furt a tak každý den co jdu jezdit, tam chvíli máknu a rozhodl jsem se že to budu zatím prostě jen tak tvarovat a až to bude celé průjezdné, tak se to bude po částech zdobit kameny a celkově dotvarovávat.
Celé se to zatím vyplatí jezdit s rychlím motorem :lol: Každou chvilku rozjezd do kopce pod plným. Je to docela zábava.
Tady jeden sjezdík 8) Dneska jsem to skoro i vyjel.
A tady nejzábavnější úsek pro všechny, na noční výjezd v podnapilém stavu. Drobet jsem to rozšířil :-D
Ještě přemýšlím, že vytrhám to pískoviště a udělám nějaké cestičky. Krásně se to tam prohrabává
hm hm na moje slova doslo :-D ze to porejes bagrem pak do toho budes pichat lopatou a vono to neco ukaze :-) libi se mi to moc makas tam jak mongol. mimochodem jednoho mongola jsem znal, menoval se prijmenim Dimdongambo, krestnim Karel. myl na salonu auta. pak ho ale povolali na deset let na vojnu a tak tu nechal pani Dimdongambovou i s deckem pac dyby prej nenastoupil tak ho zavrou nafurt.. a ten byl taky celkem makavej.
Tak já už ti dal za pravdu, když přijel bagr. Jo musím vytvořit nějaký základ. Nejhorší je že když se to jen porejpe, tak to furt vypadá jak zákop a to se mi hrozně nelíbí, ale nedá se zatím nic dělat. Udělají se cestičky a pak se bude zvelebovat. Popravdě jsem si řekl, že dodělám tohle, takže to je zas celá sezóna :lol: a kašlu na to. Makám tam tolik,že už mě to začíná pomalu s..t Věnuju tomu až moc času, takže dostavět tohle a pauza.
Jak tak na to koukám Péťo jak se Ti chladí lopatka větrem co kolem Tebe proudí při kopání, hrabání a Bůh ví čem ještě, tak se modlím aby mi to letos vyšlo a mohl se na to Tvé dílo podívat v reálu :YOP: Máš můj nehynoucí obdiv :OK:
Že já nedržím hubu :-( Včera nadávám, že už mě to točí a dnes jsem si za litr koupil konečně kolečko, abych si ho nemusel pořád půjčovat :-D Mě to prostě hrozně štve když je to na dráze takové neupravené. Dnes jsem měl uklízecí den, tak jsem hrabičkami pohrábal malé kamínky na cestičkách, ty odvozené kopičky dobře posloužili na podsypání kolem velkých kamenů a pak i něco vytvořil. Zase jsem tam byl 3 hodiny a zajezdil si asi 15minut :cry:
Ále až to bude tak nějak hotové, tak to bude fakt velké :HOPS: Vzadu si můžete všimnout té šířky Hillclimbu. A hned za prvním stromem vpravo toho hrbolatého výjezdu. Pro představu velikosti :idea:
A dnešní výsledek :OK: . Chtěl jsem na ten velký kamen najíždět ze všech stran a nic vhodnějšího mě nenapadlo, než to vydláždit. Já už bych mohl dělat skalky za prachy :lol:
No a vlevo na fotce jsem si udělal takové korýtko do kopečka :wink: Od toho chci tvarovat dál, jen začíná být nedostatek kamenů. :?
Ty jó, teď jsi mi připomněl, že jsem si jako kluk furt hrál na pískovišti a jezdil Tatrovkou Montisystemu a stavěl sopky. Do té díry v kopci hodil pepo a sopka kouřila a Tatra jezdila kolem :-D