to by chtělo ten tmel co se zalejvají ledky v led páscích ale kde ho sehnat netuším :NO:
Uaz 469 1:1 4kusy (2x obyčejný a 2x s portálovejma nápravama) Gaz 66 1:1 Сделано в СССР Gaz 66 1:10 Land Rover Defender D90 Mex Toyota Hilux Mex Honcho Axial scx 10
aha děkuji za rady :/ :OK: :OK: :OK: ale ted jse dlouho nic dít nebude... sekerou jsem si useknul spičku prstu...
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3
nesimuluj, to predsa nič nieje, maš to obviazane jak keby ti prst odpadol :-D mal som niečo podobné a stačila priehladna lepiaca paska aby koža držala pokope :-D
pozerám tie fotky, nemáš kratky rozvor? Ja by som to trochu natiahol
*****NA PREDAJ***** Tamiya XV-01TC PRO - nove, nejazdene *5000kč Tamiya TB-02R BMW X6 *5500kč Yokomo Type C silver carbon - nejazdene, nove *3000kč
bohužel mám krátkej rozvor....a i krátkej kardan... :/ :-I
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3
tak ahoj :)) muj prst je sice na špičce necitlivej ale začne už něco tvořit :DDD takže tu mám krásný zrcátka tak je snad dnes přidělám... :OK:
tak menší up ...stříkal jsem ten plast do roll cagu :)) nu budiž černá mu docela sekne :)) tak ještě to namontovat na auto :OK: a začít makat na vleku at to stihnu do RALLY český krumlov :OK:
Ruzambix....nech si připomínky někde jinde tvoje suzuki nevypadá taky moc k světu...a s metrovou fiskarkou na špalky sekat třísky to jde fakt náramně :OK: ... to říkal i strejda že jse divil že to nešlo fíc...že on bi si to netrouf s ní sekat...ale ted mi ho vzala vrtule z letadla.... tak jsem ho potunil dokud to krvácelo a vrátil jsem ho jakž takž do puvodní podoby :// tož je tedy bravda že na něj cítím uplně jináč... :-(
Co sem pletes Suzuki? Me zajmalo jen co ses to za kok..a se sekerou, ale podal si vysvetleni jeste s kyblem blabolu jak ty to umis, takze ti davam palec hore za to ze jeste existujes :OK: Ps: kdyz uz si nacal auta,tak aspon natahni rozvor. Tahle to je fakt divny
vím že rozvorově divný ale mám krátký kardany a nevím jestli mi děda dokáže vysoustužit prodlužováky :(... jináč kratší videjko ze zahrady s fordasem :) [youtube_url]http://www.youtube.com/watch?v=6zF5URLr9-U[/youtube_url]