Fanda 9
Píšu hodně

Re: FreeKec

Wolff je na Velikonoční pondělí se mnou-u tebe :-D Jinak vezmu cenu v dolarech a vynásobím malinko znevýhodněným kurzem(to připadne bance) takže jestli ten crawler stojí 290usd a dolar je 20rovných,tak 290x21Kč,pak k vyšlé částce v kč 20%(myslím že je to 20)clo,tedy částka x1.2 a k tomu připočíst celní řízení,to je pár stokorun.
To vše počítáno bez poštovného!!!!Takže ještě poštu x 21Kč.A POZOR,v tomhle Kocourkově vypočítávají clo ne z ceny zboží,ale z celkové,tedy zboží+pošta,což je nebetyčná drzost,páč vždycky se nedá domluvit cena poštovnýho a ta samá věc může stát na poštovným 500,- nebo 1.400,-
Snad tě moc nemystifikuju,ale tak mi to bylo řečeno,a celní řízení mám za sebou jen jedno,kvůli tomu,že jsem chtěl stát připravit o 96,- na dani,dovozem zboží.To že se v téhle zemi krade za bílého poledne po miliardách nikdo neřeší,ale takovéhle položky ano :EVIL:
wolff
Píšu strašně moc!

jj potvrzuju 21.4. Dubova :tleskam:
poschlmartin
Píšu hodně

Wolff - Paráda, jelikož ses vyjádřil jdu upravit nějaké příspěvky...
PitaW
Píšu strašně moc!
Kontaktovat uživatele: WWW

Já taky potvrzuju :OK:
AXIAL SCX10:HPI GTI550, DSYS MDD90A,Spektrum DX3C,Tlumiče 100mm,Hitec HS-7954SH,Interco IROK,2x naviják,4950g
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas/#
http://www.youtube.com/watch?v=DdOn6PrH ... lIKSWrnKoq
housenka
Přispěvatel

Taky me to laka, zatim tam nic nemam
Jeep JK - MEX - IV
Vysílač RC4WD XR4 2,4 GHz, reg. DSYS 36, servo Savox, naviják+ zemní kotva
Tiger 1:10 motor ASP 8,5 52AR
OZ 2K12KUB 1:14 2x motor Graupner 500

http://housen.rajce.idnes.cz/
poschlmartin
Píšu hodně

Vyborne, tak uz tam neco mas. Budem se na te tesit!
wolff
Píšu strašně moc!

kluci tak se mi dostala do ruky kastlicka fordika timto dekuji Fandovi 9 za kladne vyrizeni Obrázek Obrázek Obrázek
poschlmartin
Píšu hodně

Hezká, ale zdá se mi trochu veliká...
MisakMike
Přispěvatel

hmmm pecka :OK: , ale trochu obr ne? :-D
Fanda 9
Píšu hodně

to jž jsem někde viděl :-D Kluci to není velký,to je megavelký.Odhadoval jsem to na osminu,ale je to spíš 1:6.jasně jako regulérní expe to nebude,ale dát to na podvozek,rozhejbat to,tak je to pěkný auto,má to spoustu detailů,půjde to nádherně osvětlit.
Jako další projekt pecka.I když pravda Wolffík toho má rozdělanýho dost,a to mi ještě stíhá vydatně pomáhat s Defíkem!
BTW-tímto hlásím,že do Dubový hodlám dorazit s novým"Gelande" :OK:
PitaW
Píšu strašně moc!

Tak to sem si Fando přesně říkat. Posadit to na dobrý podvozek, tak by to byl fakt mazec a to samé s těmi detaily. I by se na to parádně vyráběli doplňky, protože by to nebyly žádné titěrnosti. Tak už se těším na akci, že okouknem staronové káry :-) Ještě Míra by to mohl stihnout :lol:

Wolffe když tak koukám na ty fotky ze zahrady, tak si říkám proč je defík tak řádně zaflákaný, když je vzadu ta pěkná hadice :-p :lol:
AXIAL SCX10:HPI GTI550, DSYS MDD90A,Spektrum DX3C,Tlumiče 100mm,Hitec HS-7954SH,Interco IROK,2x naviják,4950g
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas/#
http://www.youtube.com/watch?v=DdOn6PrH ... lIKSWrnKoq
wolff
Píšu strašně moc!

Peto na vodu prd to je offroad a ne lestenka :-D :-D hele a pak dame rec na co to postavit a nezkazit rad bych to udelal pekny protoze ameriky jsou paradni ale je to 26cm siroky a 70cm dlouhy takze muj nakladak je vedle toho mrnous na to ze je 3 napravovej :-p ale je to pekna hracka moc se mi to libi dik Fando ted jeste vyresit ten nakladak :-p zase udelam nejaky fotky na pomereni :-D hele Peto asi pristi tyden zacnem delat na Kvilde a budem tam bydlet tak kdyz mi to vyjde tak od tebe to nebude tak daleko tak bych mozna zajel zajezdit no uvidime jak se to vsechno vyvine ;-)
Mira
Veterán fóra

... v tý hadici má wolff plyn, ne vodu :OK:

... no, ale hoši hoši, podivme se jak velká auta ten ford vlastně dělá. Já myslím, že když se z toho udělá tohle, nebude se tomu muset říkat šestina.... znáte přeci smrtnonosnou zbraň, tam s tim strhnul ten zloduchův barák na skále... Wolffe, už jsme se o tom ondá bavili. Já z toho vidím jednoznačně tohle. A když dáš rozumně "malý" kola, myslim, že to pude. Když vedle tohohle postavíš 1:1 defendra, jak si asi myslíš, že bude vypadat, větší? :-D

Obrázek
poschlmartin
Píšu hodně

tak konecne zacinam nesmele testovat svoji karu, stale ladim podvozek a stale to ne a ne bejt takove jak bych si pral. Porad se mi to houpe a prevraci. Tak nevim, jeste chvili tomu dam, ale jak koukam na Tacomu Vimperkovu jak ta drzi... Nevim, nevim jak se ji alespon trochu priblizit!!!

Ale co se asi zadari, taktez vyrazit na velikonoce ve faceliftu. Preci jen to chce do nove sezony vstoupit trochu pripraven. Jdu do finale, kitovat, brousit a do barvy...
Kawalski
Přispěvatel

Tak jsem obul do nových bačkůrků vypadají dobře tak snad budou i dobře jezdit :FINE:
Obrázek
Obrázek
SCX 10 [ ][ ]=TOYOTA=[ ][ ] Fj62

http://frrnovak.rajce.idnes.cz/

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“