Nemel bys fotku ty napravy zvrchu, vypada to zajimave... :wink:
edit: ted sem se dival na predchozi stranu a tam je to videt, zajimalo me uchyceni tech zadnich tlumicu. Prodlouzeni toho horniho uchytu je opravdu vychytany.
Mrtě fakt hustý moc povedený co dodat pán je zřejmě profík :-) Ale stejnak bych měl jednu věc co mi tam moc nešmakuje :-) ten 4link super ale kastle celá mrtě origo nebyli by tam lepší listovky jako u originálu?Vím že by to chodilo huř než 4link ale zas by to bylo věrohodnější a hezčí si myslim :-) ale je to jen a jen muj názor :-)
Bohužel Pavle nastoupil jsem zpátky k firmě kde jsem makal a před vánocema je strašnej fofr a nějak nestíhám. :oops:
Došli nový gumky Mud trashers,ale disky mi nějak nejdou pod fousy,takže budou asi jiný.Moc mi lezou ven.
Lisťáky by byli více scale,ale když to na nich nemaká tak co s nima.
Mozna bych zapremyslel, jestli u tohodle modelu fakt nejit cestou lsitovek i pres jejich nevyhody, protoze stejne myslim, ze by byla skoda ho brat do drsnyho terenu a ponicit ho, kdyz uz jsi zvolil cestu lestenky a oblekl ho do toho super kabatku :)
Pěkný věcičky... ještě že nemám lisťáka to bych se nedoplatil :lol: u toho prvního udělátka mají v posledním obrázku napsáno "Tandra" :lol: Coresi tak co??? to už to jezdí?
Adam - SPEED Energy Team - 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale - 1:10 LR Defender 90 - Offroad http://adam62cz.rajce.idnes.cz/
já si myslím, že takhle jako celek to vipadá hodně dobře :P stejně se většinou pokud jde o úpravy offroadů sahá k rozšíření rozchodu kvůli stabilitě.......ale je to věc názoru.......