Jinak je to muj první model, proto se budou i věci během stavby měnit a navíc v elektrice se moc nevyznám, takže v tý toho taky moc měnit nebudu.
Tady jsou fotky postupu.
Přesně takhle vypadal netknutý H2, vybalený z krabice a napíchnutý na nabíjení.

Tohle byla první varianta mechanismu na zatáčení (motorek z "vibrátoru" :lol: z mobilu).

Tady je samotná kasle.

To jsou polotovary náprav. Převod šnekem.

Původní varianta "traktorových" kol, středy bych udělal jiné, použil bych akorát gumy.

Čistý rám, bez úchytů, prostě čistý.

Snad jsem se docela i trefil.

Takhle by to mělo být poskládané na rámu, na to zatáčení jsem si udělal i narychlo krabičku, jak by fungovalo (a fungovalo by :)), ale zabíralo by strašně moc místa, proto jsem si objednal micro servo (SG90)

Převodovka už má držáčky, jen ještě není kompletní.

Tu je rám i s kaslí a jako pozadí krásně uklizený stůl :).

Kvůli těmhle gumám očešu model Jeepu (myslim Willys) 1/35, dřív jsem lepil modely, tak se to přecejen k něčemu hodí :), akorát středy udělam komplet nové.

Ještě jedna fotka, chtělo by to asi širší gumy, ale to asi neseženu, tak dam dozadu dvě vedle sebe, dopředu už mi zbyde jen jedna, tak snad to nebude vypadat divně.

HOWGH, jen nevim, jak rychle budu pokračovat, kupí se mi věci do školy, ještě k tomu se musim začít připravovat na přijímačky a o víkendech chodim pracovat, tak toho mám hodně, ale nějakou chvilku si vžycky najdu :).
Jinak za každou připomínku, kritiku, radu a kdo ví co ještě budu samozřejmě rád.