catar
Přispěvatel

Re: "SPiNTiRES" - !!! LAND ROVER series III pack str.12 !!!

Tak jsem zkusil stopnout čas (děkuji za radu), ale bez výsledku.. Už absolutně netuším čím by to mohlo být. A to Asus a Acer jsou čertsvě po formátu a čisté instalaci widlí :SHIT:
maztekk
Veterán fóra

Odkud máš tu hru, přímo z origo stránek? Možná bych zkusil ještě stáhnout odjinud, reinstal a hlavně nezapomenout vymazat složku spintires v %appdata% Roaming
zidon155
Píšu strašně moc!

salvatore píše:Zidone a ta plná - bude to mít nějakej smysl? Je to super technicky zpracovaný, ale trochu mě to bezcílný bloumání po lese vždycky po čase omrzí.

Jojo neboj - budou mise ;) Prevazne ve smyslu drevarskem - prevazeni klad ;) + jeste ma gameplay dalsi 4 podstatny slozky, ale to zatim nemohu prozradit ... :YOP:

catar: hele a directx a nej. ovladace mas nainstalovany? Pripadne vyzkousej nejaky starsi demo .... ( nezapomen vzdy vymazat ten bordel v appdata - by to delalo neplechu) ;)
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
catar
Přispěvatel

stahoval jsem to z oovee stránek. Ovladače, directx jsem zkoušel jako první a vlastně zkouším stále dokola. Appdata jsem promazal. Vlastně díky té hře jsem komplet zformátoval a znovu instaloval systémy na dvou PC :-D a stejně to bylo k prdu :evil:
zidon155
Píšu strašně moc!

A to to se vyplati! :-D

Tak vydrz, prtka, vydrz :wink: V cervnu uz bude plna hra :CIAO:
CC-01 UNIMOG ;-)
catar
Přispěvatel

Tak snad plná verze pomůže no.. Schválně jsem zapl mód "okno" a kouknul jak ta hra zatěžuje PC. Na plné detaily je vytížení procesoru sotva 50% a využití RAM 39%.. Tak fakt nevím, kde je chyba, hra běží cca 3 snímky za vteřinu. Hroooozně pomalu a sekavě. Ovladače a direct x mám nové. A instalované na panenský, čerstvě instalovaný widle :mrgreen:
PALI
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

catar píše:Tak snad plná verze pomůže no.. Schválně jsem zapl mód "okno" a kouknul jak ta hra zatěžuje PC. Na plné detaily je vytížení procesoru sotva 50% a využití RAM 39%.. Tak fakt nevím, kde je chyba, hra běží cca 3 snímky za vteřinu. Hroooozně pomalu a sekavě. Ovladače a direct x mám nové. A instalované na panenský, čerstvě instalovaný widle :mrgreen:

hele a máš tam ovladače? chipset a pro grafiku když jsi to celý nově nalil? Koukal jsi jestli tam neni nějakej konflikt?
RC4WD Gelande II
Max
Píšu hodně

Také mě napadlo to samé,když se mu to seká. :?:
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
catar
Přispěvatel

Díky za tip, ovladače komplet staženy ze stránek výrobce včetně chipsetu. Jen grafiku jsem stáhl ze stránek nvidie..
Max
Píšu hodně

Mám ty samé ovladače a je s tím problém.
Musel jsem aktuální - nejnovější odstranit (sekal se obraz,brutální nárok na čip grafiky atd.) a dal jsem předchozí verzi ovladačů a tu jsem malinko upravil )je tam někde položka na ruční nastavení pro hry) a teď je to O.K.
Ale stejně na můj starý PC (jednojádrový procesor na desce) musím ve hře stopnout ten čas na levé straně dole.
Max_bojovník silnic.

catar
Přispěvatel

Max: myslíš ovladač grafiky?
Max
Píšu hodně

Všechno.ovladač,řadiče atd.

Ovladače dělaly největší problém.
Mám Win.7 a grafickou kartu Radeon 4670.
Na XP s kompem nebyl žádný problém s ničím,ale jak jsem musel formátovat tak jsem koupil v Comforu sedmičky a s tou grafarnou to nejde.

Win.7 si sami stáhnou potřebný SW z netu,ale pokaždé to stáhlo poslední SW na uvedenou grafiku a pokaždé s tím byl problém.
Už z minulosti jsem věděl,že musím poslední odinstalovat a dát tam předchozí verzi a pak to fungovalo.

Na případné námitky jak jsem to zjistil, odpovím rovnou a to je informací z internetu.

Hledal jsem příčinu potíží grafiky na netu a dohledal jsem informace,že právě poslední verze je špatná u hodně lidí a většina uživatelu dala předchozí verzi a pak vše bylo O.K.
Max_bojovník silnic.

kemperik
Nově příchozí

Klikni na ikonu hry pravým, vyber: Spustiť s grafikým procesorom>Vysoko výkonný grafický procesor nvidia. Mne to pomohlo, lebo mi hru zapínalo s Integrovanou grafikou intel.
zidon155
Píšu strašně moc!

kemperik: No vidis - to je dobry napad :OK: To by mu mohlo pomoct ;)
CC-01 UNIMOG ;-)
catar
Přispěvatel

Když jsem top četl, tak jsem se v duchu zaradoval, ale bohužel nemám to v nabídce. Asi proto, že mam nesdílenou grafiku...
zkusím instalovat starší ovladače jak radil Max, ale je trochu problém je dohledat

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“