Mira
Veterán fóra

Re: FreeKec

ty voe vimperk, vono uz je kveten... ty kravo hosi tak mi ten cas nejak utika mezi prsty. myslim ten rc cas :-D doma prace moc a uz to tu prestanu psat, nejsme forum zahradkaru.

na aute pokrok veskery zadny, uz jsem nic neudelal tak 14 dni kdyz nepocitam rozbruskou nahrubo narazniky. to proste do vimperka neslozim. a hlavne v praci musim zamakat velmi pac jsem si namaloval v ruzovych brylich co vsechno na barak potrebuju a zatim jsem nikde nededil a ani neni co pac spodni kus ty vasi slavny piskarny vlastni muj stryc, nikoliv ja, stejne jako vsechny lesy a pole co ste videli cestou okolo. potrebuju drivi na strechu a musim si ho jit koupit misto abych popadl pilu... skoda mluvit.

rozhodne si v tydnu k rangovi sednu a beem videt zda se pojede do pimverka ;-)
Fanda 9
Píšu hodně

škoda že jste se dnes nikdo nepřidali!Bahno bylo luxusní,sice jsem odjel na provaze za Wolfovo Defíkem,ale i tak pěkný.Jak by řekl Tom-nejezděte do tý vody...já jsem to říkal.No přestože v krabičce(i když neutěsněno),tak motor zaseknutej,v přijímači voda,a v reglu regulérně teklo bahno.V jednu chvíli se z interiéru začal linout dým,hned jsem viděl scénář a la Pitaw a jak jdu domů jen s beadlockama v kapse.Páč než bych odšrouboval tři matky kastle-rám,víc by nezbylo.Naštěstí to přestalo a nyní je Defender už rozebrán a pracuje se na opravě.
BTW-včera jsem hodil nákres Leeovi,tak snad brzy bude další doplněk na auto :tleskam:
wolff
Píšu strašně moc!

ale vyblbli jsme se co ? nez selhala technika tak to bylo super :tleskam:
Mira
Veterán fóra

copak lee. ale copak bifi. dnes mi udelal prevelikou radost zavarenim mych hyperpevnostnich hard and heavy duty narazniku. az do me fando neopatrne nabouras tak opet poneses v kapse bedloky.. to se mi ta hlaska libi :-D

este se asi hecnu riznout do kastle aby se tak nak videlo..

mas wolffe pravdu flakam to nejakou dobu jsem nic neudelal. treba vcera sem na to jen tak cumel, zaseknutej, jak prichytit poradne a fikane kastli k podvozku. stale nejsem s to riznout z psh jakysi drzacky aby to bylo. ted me ale osvitily ty narazniky tak bude kastle chycena nejspis na nich...

a wolffe na jizdu to este neni este chybi moc moc veci
Fanda 9
Píšu hodně

No Wolffe to je záslužná činnost to ve vlákně Ortoklubu.Já určo dorazím,když tady budu.A nechtěl jsi nám ještě něco říct Wolffe?! :-D ;-)
poschlmartin
Píšu hodně

Wolf ma TAJEMSTVI...
Je tehotnej? Ma pritele? Nebo MANem nacechral prazakovi sloupek???
Fanda 9
Píšu hodně

no tááák Wolffééé :-D :-D :-D
tragyx@seznam.cz
Nově příchozí

Ahoj můžu se zeptat jen tak, kde je to složiště?
Mira
Veterán fóra

ahoj, no, jen tak je na Slozisti. tam co ma dynamo nafukovacku. mezi suchacem a mladym. momentalne pristupne pouze jakoby od srubce (ledenicka ulice, z ni silnickou kolem odkalovaci nadrze...)

ale jen tak ;-)
wolff
Píšu strašně moc!

Fando uz jsem zalozil vlakno tak hledej :-D :-D
Fanda 9
Píšu hodně

tak si počtěte :tleskam: topic12587.html
sorry já prostě musel,navíc na tom mám taky trochu zásluhu :OK: a Wolff by se nepochlubil s novým přírůstkem.
Mira
Veterán fóra

gooooooobno wolf ma soobeka
wolff
Píšu strašně moc!

jste me odhalili syčáci :-D á miro doufam ze do detskyho dne stihnes to tvoje faro :OK: ja se pokusim to taky stihnout :-p az prijde vikend tak se na to vrhnu a poslu nejaky fotky a taky by jsme mohli v nedeli jit jezdit :OK:
Mira
Veterán fóra

ja mam taky malej prirustek ;-) takovyho mrnouska kocourka na vozik za range. ale potrebuje natunit, tahle zeme neni pro stejnosmerny...
Turek kroutil hlavou ze to prej rozebere ty prevody. ale vobjednal :-D

a jeden k dobru.

pride chlap a ruku zavazanou, v ksichte darebnej, nohu v sadre, celej potlucenej. Cos delal, pta se kamarad. aaale. strcil jsem prsty do řezačky. - No pockej, todle mas jako vod toho, jo? - ne, to az kdyz prisel starej Řezáč...
tragyx@seznam.cz
Nově příchozí

Díky za jen tak odpovědˇ.

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“