npppp píše:Tak to mně to s tou řadičkou štve... :-( :-( Jen co sem mně dostane minutka volného času, tak napíši tvůrci a zeptám se ho na to... :-p Ale po této zprávě jsem nějako přestal uvažovat o koupi... :evil:
mně to taky štve tak hezky to má našlápnuto a řazení udělat takhle zk-rveně, přidáš plyn a chová se to jako babetta
npppp píše:Tak to mně to s tou řadičkou štve... :-( :-( Jen co sem mně dostane minutka volného času, tak napíši tvůrci a zeptám se ho na to... :-p Ale po této zprávě jsem nějako přestal uvažovat o koupi... :evil:
mně to taky štve tak hezky to má našlápnuto a řazení udělat takhle zk-rveně, přidáš plyn a chová se to jako babetta
Ano... dneska sem zrovna viděl starou paní na babetě jet do kopce, tak tak jela, tak sem si na toto přirovnání taky vzpoměl... :D
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
Tak pohľad z interieru by bol fajn ale z tým je dosť práce radšej by som chcel tu prevodovku zlepšiť, veď z tým nemôže byť až taký problém. A bude tam ten multiplayer? a keď bude tak pre koľko ľudí?
Na steame sa dá platiť skoro všetkým je to asi najväčší distribútor hier na svete, veď len teraz je 10:30 a na steame je 3,5mil. ľudí a aj to neviem či to nepočíta len EU servery lebo k večeru to stúpa na 6mil. Na steame sa dá platiť aj cez Visa, MasterCard, Paypal, JCB, American express... Takže najlepšie je normálne zaplatiť kartou. Do steamu dáte čislo karty, bydlisko, tel., bezpečnostný kód z karty a hru máte hneď, len ju treba stiahnuť. Ja sám platím visa kartou z VUB a bez problémov.
Aha,kouknul jsem na net jak píšeš a je to zvláštní. V minulosti jsem koupil krabicovou verzi hry a byla doma.
Teď je to trochu jiné. Kupující neobdrží herní krabici, disk nebo CD klíč (nehrozí tedy ztráta nebo poškození média), ale jeho hra je okamžitě připojena k jeho Steam účtu, kde je mu trvale k dispozici. :?: :?: (Což mi nějak nesedí) Pomocí klienta ji stáhne a může začít hrát.
Funguje to i kombinovaně, tuším Mafii 2 jsem koupil na DVD, ale aktualizoval a pořizoval nějaké DLC pomocí Steamu. Když máš účet na Steamu, tak ale DVD nebo nosiče obecně nepotřebuješ a můžeš instalovat online...
stavím Defender D90 pickup Jeep JK GCM Skeleton Axial Wraith Castle Mamba Max Pro, Tekin ROC412, 3S Tamiya Ford F-350 High-Lift Novak GoaT combo