jsem vázanej počasím,tzn. když nebude pěkně(jakože nebude),tak zůstávám v ČB a mohl bych :tleskam: Co k tomu Hamru u Římova?Tam je to peckascale poježdění,a není to daleko :OK:
tak co zítra ráno,šel by někdo? A ne že se jako vždy strhne lavina příspěvků těch co nejdou,a proč nejdou,takové domlouvání (ne)ježdění :-D ,tak písněte kdyby jste někdo šel.Já můžu ráno-dopo...
ja muzu maximalne na tristvrtehodku na sloziste, pokecat a zaskakat mym malorychloautem ale expe stale nehotove. takze se mnou asi moc neridte pac chapu ze rozmokly mekky pisky na slozisti nemusi vsechny uplne brat...
ale ten sajrajt na Složišti je hrozně agresivní,dyt to nejde ani z těch Axial náprav,jak je to na nich zažraný,to nemluvím o flecích na kastli co jdou sotva umejt.Já to po posledním Složišti rozebral,vyčistil,namazal,tak bych raději něco komornějšího.Ale jestli jestli by jsme měli jít ve dvou,tak to nemám ani motivaci jít do dílny napáchat zpátky elektro :-D
ja jsem to jeste ani neumyl tak to ma tu patinu ani nevim jestli jede ale nekam bych vyrazil ale az tak pul jedny :tleskam: tak lidi vztavejte vylezte z tech nor :-D :CIAO: zima uz davno skoncila :YOP: