wolffe ja nevim kde si vzal ze skoncila zima. ja sundal ze zdi na zacatku kvetna plynovej prakotek s tim ze az putin pokyne tak si stejne nezatopis - a od ty doby denne 8 stupnu :-D ... tak kaminka do obejvaku, este ze mam 4 kominy (...)
tak se o víkendu zase chystám k vám na jih na navstevu...nemate nahodou neco v planu?? muzu v SO od 10:30 - 16.00 a v NE od 8:00 - 12:00 tak kdyby jste nekam vyrazeli rad se pridam pokud nic v planu nemate tak bych se prosel sam :OK:
OK,to bych taky měl dát,v nejhorším vás opustím o něco dřív... BTW-Kawalski,stále u mne máš ten držák,tak jestli se dostaví někdo z klanu Nováků,tak předám na místě.
Ahoj chlapi, pořád se nějak nemůžu termínově sladit s tím, kdy chodíte na ty Orty, tak jsem tam vyrazil s kámošem sám a musím říct, že paráda. Tedy projel jsem tu trasu od parkování až ke vchodu do dolu a bezva. A tak mě napadá, jsou tam ještě jiné možné varianty? Třeba se mi poštěstí se tam s Vámi někdy potkat, abyste mi ukázali nějaký další možnosti. Ale místo je to na poježdění perfektní.
Hosi tak jste v t o m sami ja se byl v ortech projit dneska a z auta se mi jen zakourilo a servou v pr..haji....jinak timto jeste jednou zdravim Misaka, ktereho jsem tam potkal.....
Nu nic, my prijedem, neda mi to neprijet a se nezeptat proc jste zabojkotovali v nedeli ten Rimoff. A taky na vas budu apelovat, kdo nejede na Jested (trebas jako my) ze se jede na Klet...
Proste, pokud nebude prset jsme tam.
Ciza a Misak: kolik ted tece vody korytem? I'm not watherresist...
Hele korytem behem bourky asi neco prolitlo ale dnes uz bylo sucho bez vody a v ty rokli pod tunelama standard nic velkyho a nic co by se nedalo obed....snad jsem to popsla dobre byl jsem tam dnes podruhe v zivote... :OK: