Jelikož jsou velikonoce, počítám s testovací jízdou víc než prací. Jak vypada povrch? Včera dost pršelo ,tak chci vědět jak to tam vypadá, je to sjízdný?
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
Fotky má Karlos, na videu už se pracuje, a místy se ani sám neudržím, a musím se smát :-D :-D Předpokládám, že běhěm týdne ho dovalím (zítra a pozejtří mám přijímačky...) :?
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
Takže další brigáda bude v sobotu 3. května vod 14 hodin Bude se jednat o takovou ,, volnou brigádu''. Budete si moct přivízt matroš, prostě udělat si jakou překážku chcete.... nějaký samořezky a vrtačku tu budem mít... hlína a nějaký zákl. nářadí bude taky...(ruční pilka, rejč, krumpáč, lopata, kolečko a asi manipulátor- ale to nevim jistě) Takže budete mít volnou ruku. Doufám že jsem na nic nezapomněl :-)
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
pokud by si někdo chtěl zajezdit tak v sobotu od 10:00 pořadam malou expedici na slavným jelo by se necelé 3hod a pak na oběd a hurá do nivalendu :-)
NISSAN PATROL Y61 cc-01 Nissan patrol y61 GU IV scx10 toyota fj 45 TRIAL SPECIAL homemade no road...no problém GT3B 8ch Ondra http://odas.rajce.idnes.cz/
No kucí, tak je vidět že se nám ten závod opravdu blíží, tak sem nechal udělat samolepky startovních čísel na auta... :-)