Ty v...e to mi nedělej. Jsem se malem utopil ve skleničce vína. Příště taky zkusím křapku namasírovat. Jinak moc pěkné videum a pěkné momenty :OK: :OK: :OK:
Pěkný Máro,akorát jsi mohl nechat tu mou sedmičku z pod mostu na čistou projetou až do konce byl jsem asi jedinej,kterej tam zabloudil :-D :-D :-D
Naposledy upravil(a) Balu dne 19.05.2014 21:57, celkem upraveno 1 x.
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
Díky chlapi potěší, když se líbí, bohužel tam nejste úplně všichni, snažil jsem se z toho množství vybrat spíše takové ty momentky, jinak by to bylo na hodinu a už těch 10 min. mi přijde moc. To: BJ SKID- to nejlepší nakonec ;-), vůbec jsem netušil, že někteří ani nevěděli, že jsi ji tam měl. To víš po tak dobrém obídku se se dobře točilo !!!
ty jo až teď jsem zkoukl video, super pikantní záběry Máro :OK:
teda ta Davidova sekce vás pěkně potrápila, ty crashe hned v první brance byly zajímavé, ale nejvíc jsem se pobavil na Totemu ... Jarkův průjezd byl excelentní, ten se tam motal jak ci..án ve skladu :-D
No kdyby málo, nejsou v podstatě žádné :? ještě jsem se k článku nedostal, ale něco by to chtělo ... je fakt, že uvnitř jsou světelné podmínky pro fotky celkem špatné, takže z obyč digitalu nic moc kloudného nevyjde .... no Milan celý den bojoval s autem, tak na to asi neměl náladu ... snad to Josef zachrání, jinak jim budu muset do redakce asi poslat, jak montujem s Kennym beadlocky a zpíváme se Slávkem u kytary :-D
Jestli jste si dělali třeba pro sebe fotky svých aut někde u kostelíka nebo u chajdy, tak posílejte ... nemáte vyfocenýho Čefu v lehátku na dovolené s mikrotoyotou? :-D
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
Tak jsem ted koukl na disk a mám tam připravenych cca 60 000 8o fotek na protřídění a poslední dobou není moc nálada ani čas. Čekal jsem, že se kouknu na nějaky pěkný fotečky z DMR a zatím nic moc tu není, tak třeba se tu objeví nějaké videjko :hura: