klucí kdyby jste náhodou někdo věděl o pruhledným psh max tloušťky 1 mm tak mi hoďte odkaz potřebuju zasklít auta ;-) nechci obaly od cd protože hned praskaji :-p toť vše dík :-p
no tak to ne vim kde se da sehnat ja použivam plexisklo, zato ja dneska lital po celých budejcich a schanel khaki matnou barvu ve spreji, proste neni. Jedine lesklou a oni mi ji z matni, tak si to zitra necham udelat :-)
joo ty děláš toho hemita ja už jsem si vzpomněl když jsi to říkal na minulým ježděni ale to chce nějakou drsnou barvu :hura: :hura: :OK: hele a ty kastle před tím to je jiná liga :-p :hura:
zdar. A zkusil si se poptat na sprey treba Tamia colors for aircraft AS...? S tim strikaj plastovy modely letadylkari. Mas tam vyber z kopy odstinu pouzivane zelene matne od US soucasnosti po japonsko na pocatku 2. svetove.
A vite co shanim ja? Prokluznou spojku na Axika, ten komplet s tou pruzinkou ke spuru. Asi se nic takoveho na jihu cech v nejakem supliku nevali, coz...???
wolffe ja sem sam jezdit nebyl cekal sem zda se kdo prida. je to prilepeny izolepou a bajezdil jsem vseho vsudy po zahrade tak dvacet minut i s tou jizdou u tebe :-D - mam tam moc tvych dilu nez abych ti je osoupaval.
turek tam má takovou milimetrovou záležitost, prodal mi toho 12 cm šířky a asi metr nadýl za 6 pětek. Dá se to parádně tvarovat a za tepla z toho prej vylisuješ i vagínu.