Takže lak je hotovej ale čeká ho ještě nějaká úprava.Já osobně sem spokojenej nato že je to prvotina je to pro mě dobrý. :wink: Omlouvám se Ovocidovi za nedodání zásilky v pátek mi zničeho nic dojde balík zpátky :-( Nějaké ty nerovnosti :-D čekám na přední CCčkovou napravu od Pstružiny :TIME: :-[ .Tak dofám že do středy dojde.
Jiří Huser 16 let 1:8 Land-Rover D130(minulosti) 1:8 Vaterra acsender K5 blazer 1:8 Vaterra ascender ford bronco Za chvíli vectra B ;)
Dík :wink: .Ale na moje známky ve škole to mělo fatální následky. :-D Z jedniček na vízo sou trojky :-D Už jenom ta náprava a můžu jet šasi je nachystaný :tleskam:
Jiří Huser 16 let 1:8 Land-Rover D130(minulosti) 1:8 Vaterra acsender K5 blazer 1:8 Vaterra ascender ford bronco Za chvíli vectra B ;)
ale zastak strašný to není CCčko je dobrej podvozek s trochou teda s větší prácí :-D je to skoro lepší něž axial Když se dívám tak budu v trialu předposlední :-D Brácha bude posledí :-D ;-)
:-( 8o ... ale jak ti jde auto jsme se nedověděli... Co to zakulacení střechy, máš to v laku, ale přijde mi to nezatmelený či čo. Budeš s tím něco dělat?
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!