Na mail mi prislo, ze to budou poustet o PULNOCI LONDYNSKYHO CASU :!: :CIAO: ( takze 1 hod. rano naseho - najde se nejakej srdcar, kterej to bude mastit hned v noci/nad ranem?? :D... ;) )
A at se jeste vic tesite tak tady mate obrazky z testovani multaku :BYE:
Maztekku ty kanec, ty už mastíš :-D Ty jo já už se na to zítra těším. Už se nemůžu dočat až pojezdím s někým známým, které potkávám na závodech. Na poškození jsem taky zvědavý. Bomba :OK: Jak je tedy to řazení a gamepad? Ty bys to mohl Láďo vědět?
Mě to bylo jasné hned a přeju mu to. Co byl u mě doma, tak jsem to na něm viděl, že je toho velký fanda :OK: A já mu právě dával emulátor na gamepad, tak proto jsem se na to ptal. Mě to baví taky nejvíc na gamepadu a zajímá mě to řazení.
:-D Zdendo tys mě normálně prásknul :mrgreen: Tak já ti tedy taky veřejně děkuji, za ve mne projevenou důvěru a jak sám moc dobře víš jsem rád že jsem mohl být užitečný a podílet se na beta testu :OK:
Píta no popravdě jsem gamepad ani nezapojil ale nevím proč by neměl fungovat když i v předchozí verzi devdema šel v pohodě. Ono při těch testech není zrovna nejlepší koukat na to z větší dálky, což u tebe bude asi jedno když to pustíš na telku tak ti jentak něco neunikne ;-) Řazení jsme chtěli velkou kulisu s více stupni a redukcí ale bohužel to zatím neprošlo. Řadí se klasicky myší v jednoduché kulise. Jsou dvě možnosti herního systému ale to všichni zítra zjistíte. Já osobně celou dobu hraju na simulaci a když jsme testovali mulťák měl jsem docela problém si zvyknout hrát na pohodu :-D
Bohužel se mi včera začal brutálně přehřívat počítač a dneska jsem ho nestihl vyčistit tak snad zítra večer může vyzkoušet mulťák. Na steamu maztekkcz :BYE:
No jéje, teď mi tak došlo že to řazení kulisou asi na gamepadu nenastavíš :-( Budeš muset hrát na pohodu ale neboj jediný rozdíl co jsem zaznamenal je opravdu jen v řazení uzávěrek.
No právě o to mi šlo :-D Ono to zas tolik nevadí. Hold bude myš u gamepadu. Jen to bylo prostě pohodlnější. Už se moc těším až si dáme spolu. Doufám že máš mikrofon. Alespoň při tom můžem pokecat. Bude sranda :OK:
Zatím jsem jen v rychlosti otestoval, ale řazení přes tu kulisu jde i na gamepadu, takže aspoň v tomhle se člověk bez myši obejde. Co se týče navijáků, tam už si nejsem tak jistý.