Protože mám doma dva kluky, tak aby se nehádali, musel jsem ke stávajícímu Land Roveru od RCModelexu přikoupit ještě Toyotu. Naštěstí nemám dneska v práci šéfa a tak jsem se mohl pět hodin věnovat skládání. Výsledek je vidět na druhé fotce. Dost jsem u toho nadával, ale jezdí to, řadí to, zatáčí to. Možná si ti zkušenější řeknou, že pět hodin na tom není co dělat, ale byla to moje první stavebnice a dost jsem u toho zkoušel co a jak. Většinou mi pomohl návod, ale pár věcí je tam taky nesrozumitelně nebo přímo blbě. Třeba jsem podle návodu namontoval delší tlumiče dopředu a pak přemýšlel, proč to pruží jenom maximálně milimetr... Jinak se mi podařilo skoro nic nezničit, až na jeden strženej šroubek při montáži listových pružin. Zatím tam mám jen jeden ten list, uvidím zítra po zkoušce v terénu, jak se to bude chovat a kdyžtak přidám. Pro potenciální kupce dodávám, že je stavebnice velice pěkně dílensky zpracovaná, každý pytlíček se šroubky či díly je popsán, všechno sedí, nikde extra vůle. Yota nápravy jsem rozebral, ale vazelíny tam bylo dost. Zato převodovka a rozvodovka mi přišly dost suché, takže jsem to zalemtal grafitovou vazelínou a hned obojí krásně ztichlo. Pneu jsem zatím nelepil, jen sešrouboval a to byl největší porod z celé montáže. Pro začátek snad info stačí, díky všem, co to přečetli až sem - pozor rým ;o)