minotaur píše:Pěknej Krujzr, fakt pěknej. To chči taky... :YOP:
...tak si ho kup :OK:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
bylo: Losi Mini Rock Crawler l LST2 l AX10 Scorpion-redukce 4:1 l REVO 3.3 l Xray M18MT l LOSI MICRO-B - with Li-Pol l MAD FORCE l Twin Detonator l TL-01 l LEO-X l iWaver Firelap 2.0 v tuningu l Spektrum DX3.0
minotaur píše:Pěknej Krujzr, fakt pěknej. To chči taky... :YOP:
tady někdo neví coby, já jen že jsi sliboval , teda loni na modelhobby, že letos vyjedeš konečně s cécéčkem a na modelhobby to všem natřeš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tady si už jeden nemůže ani zaslintat... Na Modelhobby jsem sliboval cécéčko, fakt? Tak určiťééé, jo vlastně jsem si o tom s tebou dopisoval, i ohledně nějakých černých sázek :lol: Asi takhle - je stále dost času 8), kastle bude, jak jsem ti psal, akorát jsem zjistil, že cc podvozek bych nakonec ořezal tak, že by z něj nic pomalu nezbylo, takže bude vlastní konstrukce a že to všem natřu? P-r-o-v-o-k-a-t-é-r-e! :mrgreen:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
bylo: Losi Mini Rock Crawler l LST2 l AX10 Scorpion-redukce 4:1 l REVO 3.3 l Xray M18MT l LOSI MICRO-B - with Li-Pol l MAD FORCE l Twin Detonator l TL-01 l LEO-X l iWaver Firelap 2.0 v tuningu l Spektrum DX3.0