Já si nemůžu pomoct, připomíná mi to reportáže z WRC, když jsem je sledoval na ČT. Prostě paráda !! :OK:
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Doufám, že ti to nebude Vašík vyčítat, že jej zanedbáváš protože děláš reportáže. Ta úroveň je nádherná, když to někomu ukážu tak jen "ČUMÍ" :-D PARÁDA NÁDHERA ! :hura: :hura: :hura: :OK:
:tleskam: :tleskam: :tleskam: Honzíku,nad tvým citem pro zpracování a mluvené slovo není co dodat ! s údivem žasnu ,si prostě profík :tleskam: :tleskam: díky moc slávek - BERTO
Cat pásový nakladač Cat buldozer Liebherr pásový bagr Fend traktor Klubový tahač sklápěcí Kloubový čelní nakladač Scania -tahač s podvalníkem Kenworth music box Tatra 148 Ifa 6x4 Honcho scx Hummer H1 Hummer H2 Tank T34/85 Tank KV Tank Tyger
Ondrášku,byl tu požadavek o foto,tak jsem prolízal fotky a koukej,co jsem našel,jen jsem fotku zkazil mým modelem,protože není ve správném měřítku s okolím
Cat pásový nakladač Cat buldozer Liebherr pásový bagr Fend traktor Klubový tahač sklápěcí Kloubový čelní nakladač Scania -tahač s podvalníkem Kenworth music box Tatra 148 Ifa 6x4 Honcho scx Hummer H1 Hummer H2 Tank T34/85 Tank KV Tank Tyger
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!