to se ti rekne 2.2, ty s tim jezdis ale trochu jinak. jezdis, i kdyz je to na strese a tak, stale ridis a valis to po zemi dvere strecha... to ja jsem proti tobe skejlovej jezdec :-D. gumy chci 96mm a kawalski, kterej tam ma podobny malicky obaly na petikorunu (na ty tvoje bys mozna obul 106 pezota) - tak toho sem vlastne v terenu s autem nevidel :-D pac i na rovmym asfalte mu to dre hruskou o zem.. ;-)
nevim jak z toho ven. yoty neyoty yoty neyoty.....
jo, mas to tezky, takovy rozhodovani. Ale je fakt ze na tom zlutasovi to vypada dost realisticky.
A koukals co prodavaj trucktrialisti? Uz je to nejakej patek ale byli tam v nabidce prodeje novy hooodne pekny napravy, mam za to ze byly na snajlera a podobny zhovadilosti. Mozna by ti byly siroky, ale za podivani nic nedas. Nemam pristup k PC tak ti to ani nehodim odkazem. Nemylim-li se tak: www.rctrucktrial.cz nebo na jejich foru...
tak von tam ma stridak, vzadu uzaverku, velky gumy, v nich zubaty zavazi... najezdil hovno :-D ... honco je za kolik, jedenact? rtr za 13 proc ne. ja mu je za to davat nebudu.
ty vole i kdyz libil by se mi takovej ten.. jak tomu rikaj, foffky.. na rychlo zprevodovanej scx 10.. nebo jak je ten crawler, ax10 nevo jak.., stridak, padla nebo opravdu velky spunty, nejakou lexanku kratkyho jeepa, vsude trubky... takovej brutalni hillclimb. to by bylo na vozejk za range luxusni
Naposledy upravil(a) Mira dne 05.07.2014 16:23, celkem upraveno 1 x.