maztekk
Veterán fóra

Re: "SPiNTiRES" - KDE koupit info str.31; hra VYSLA 13.6.!

rogerer píše:nazdar sleduji toto forum uz delsi dobu (jeste za dob dema), hru jsem vyzkousel , jestli to vubec spustim na svym Macu, ted chci kupovat, je verohodna digi verze z aukra? http://aukro.cz/spintires-off-road-truck-simulator-steam-cz-i4382007947.html?

a este mensi dotaz, jakej je rozdil mezi hardcore a standardem? :)

edit: tak jsem to prubnul na tom aukru...dám vědět :D

Až ti přijde hra, koukni do návodu, já ho teda nečetl ale myslím že to tam bude napsané :-D
marlin
Nově příchozí

V Hardcore verzi to nejde, se resetovat do garáže, proto to je hardcore. I když hraju tu lehčí obtížnost, tak to nedělám, že bych se resetoval, pak to je nuda :)
salamandr5321
Přispěvatel

maztekk píše:
salamandr5321 píše:Ahoj! Asi to tu někde bude,ale může my někdo poradit Jak uložit stažené auto do hry? Našel jsem nějaké stránky Spin tires.lt,mám snima dobré zkušenosti ze hry ETS2,auto jsem stáhnul v raru a ted nevím jak dál. Nikde jsem nenašel složku mod. Poradí někdo nějaký návod pro totálního blba? díky :FINE:

Snad u každého modu je posán postup, pokud by si to stejně nepochopil večer něco sesmolím ;-)

díky něco jsem zkusil přes překladač google,snad se to povede? Ale i tak díky za pomoc!
sim_ma
Častý přispěvatel

tu je cesta do složky spin tires

C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Spintires
Vigo
Přispěvatel

Aha, tak to zkusím na Hardcore. Je to i těžší projet trať? Nebo se to mění jen v možnostech které člověk má?

Díky
Vigo
marlin
Nově příchozí

V hardcore se nelze resetovat do garáže. Je větší spotřeba paliva. Nelze posunout čas a musíš řadit ručně.
rogerer
Nově příchozí

maztekk píše:
Až ti přijde hra, koukni do návodu, já ho teda nečetl ale myslím že to tam bude napsané :-D

Budu mit digi verzi tak snad tam bude navod alespon v pdf:) Ani jsem netusil ze jde posouvat cas, noc mi nevyhovuje, to razeni radsi automat...hlavne by mohli neco udelat s tim ovladanim kamery to je fakt za trest :( ani poradne nevim jak je to se sbiranim tech bodu apod...uz se ale tesim
zidon155
Píšu strašně moc!

Takze panove:
za prvy - jak nainstalovat mody ... uz to tu bylo nekolikrat napsany a net je toho plnej .. i ofiko forum ( kde nejdriv hledame info, ze jo?! ) no a na youtubu je s tim spousta videi ... ( me to trvalo asi 20 sec. nez jsem nejaky nasel ...)
ale ono je lepsi se 10x zeptat, ze jo ... mno ...
TADY VIDEO JAK SE VKLADAJ MODY DO PLNY HRY ( proste kopirovani a vkladani souboru .. nic tezkyho .... zvladne kazdej ;) ) - :!: Hlavne si nejdriv ten MEDIA.ZIP ZAZALOHUJTE NEZ S TIM NECO BUDETE DELAT :!:
- a mejte na mysli, ze momentalne pridani modu do hry vyrusi multiplayer a achievementy ...
[youtube]Z7lH-deV9oU[/youtube]
a
[youtube]mrRkFeluB-k[/youtube]

Tak a ted k ty obtiznosti - kdyz si vybirate mapu a VOLITE SI OBTIZNOST tak se vam u toho otevre popiska: napr. nejde resetovat do garaze, vetsi spotreba paliva ...nejde posunout cas ... atd .. je to tam lehko na ocich tak nechapu jak to nekdo nemuze pochopit :roll:

Jinak se omlouvam za trochu hrubsi ton, ale uz jsem dost unaven z toho ...

Tak obratme list - novy mod ( predelavka ) GAZ TIGR od Pixelherdera ;)
:arrow: http://www.oovee.co.uk/forum/files/file ... 2975-tigr/

[youtube]hlaEBDBmyEk[/youtube]

a tady ukazka novyho addonu na Tatru ( ve vystavbe .. jeste se to bude upravovat ) :mrgreen:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
jaryn
Přispěvatel

Hezký podvečer všem,

rád bych se zeptal na postup v případě, že chci navrátit hru do původního stavu (po instalaci nového modu).
1) vymažu media zip. kde mám nainstalované stažené módy
2) ve skrytých souborech přes vložení %appdata% najdu složku spin tires (verze 2014) a smáznu (obdoba jako v demu)
3)pročistím C- cleanerem
4)vložím původní - netknutý MEDIA zip. (který jsem si před instalací nových modů uložil bokem)

Je ještě něco dalšího zapotřebí k uvedení hry do původního stavu? Třeba na Steamu (přes který se hra instalovala)?

NEKAMENUJTE MNE ,držím se hesla radši se zeptat než něco zku..it. Díky za odpovědi. J.
Krepi
Nově příchozí

Počkám si na oficiální MODy,které nebudou rušit MP a Achievementy.
Jinak hra je boží,strávil bych u ní celý den,kdyby bylo tolik času.
Naposledy upravil(a) Krepi dne 02.07.2014 21:36, celkem upraveno 1 x.
maztekk
Veterán fóra

1) ano
2)ne, smažeš si tím všechny dosažené úspěchy ve hře (achivmenty) nevím proč bys to dělal ale ano hra by byla původní jako po první instalaci (krom odehraného času ten ti zůstane), před vložením modu si i tuto složku zálohuj nebo přejmenuj
3)není potřeba
4)ano
rogerer
Nově příchozí

zdar, tak nakup digi verze na aukru za 330kč, doporučuju, key na steam vam zaslou na mail do 15min a vse funguje jak ma.
Tak jsem na rady zdejších začal na té pobřežní mapě...no díky bohu ze jsem nemel hardcore a mohl jsem alespon jedno auto zachranit do garaze...ta reka se tam s temi odemklymi auty za boha nedala prejet... skoda ze ten system lan a navijaku neni vic promakanej - napr. 1 auto privazat ke stromu, a druhe auto k tomu privazanemu...takle jsem to druhe vzdy stahl do vody :-D Ale uz jsem to prekonal a probojoval se tim, navrat do garaze jsem pouzil jen jednou :)
fokker
Nově příchozí

Ta radlice je výborný nápad. :FINE: Na spoustě míst jsou "vhodně" umístěné šutry, přes které auta při každé jízdě skáčou. Radlicí se odsunou stranou a bude pokoj.
rogerer
Nově příchozí

mohlo by se tim odhrnova ti bahno :-D ale to asi nepujde hehe
Vigo
Přispěvatel

Tak jsem to včera novu rozjel, tentokrát na hardcore. Je to větší výzva, ale zatím se dá. Uaze jsem utopil při brodění v té divoké řece (mapa pobřeží) a při cestě na jeho záchranu jsem pak vyprošťoval 15 minut náklaďák navijákem ze stromů mezi které jsem hloupě zajel. Nezkoušel někdo nabindovat joystick jako řadičku? Úplně se to nabízí, ale hádám to nejde :(

Existují oficiální addon auta, která nezruší MP a Achievmenty? Hodlně se mi líbí ten Gazík.

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“