Do tretice vsetko dobre.
Hadam to uz dokoncim :-D
Co som mal na tom podvozku kabinu na iny truck, tak kabina dostavala take supy, ze ma to prestalo bavit po kazdom jazdeni ju znovu lepit.
Napr. -Konar na ceste sa oprel o masku chladica a isiel skrz ako cez papier. Lepit to ma bavilo 3x po sebe, potom som uz na to sral. Kabina sa v bocnom naklone prevratila na bok a -rup- zadny spoj rohu kabiny odvrchu az dole zlomeny. A nie v mieste spoja ale cik-cak cez material okolo spoja.
Na moje prekvapenie PLA(plast do 3d tlaciarne) vydrzal ovela viac a nezlomil sa, len pribudol pekny scale skrabanec)
Nahorsi test ten plast absolvoval na Harmanci. Vysledok skrabance a v rohoch sa odlomil kusok plastu co nebol nijak vyztuzeny, ale odlomil sa tak, ze to bol nosnik pod nadrzou a ako nakladiak sa suchal bruchom po kamenoch, tak ten nosnik schytaval vsetko v prvom rade.
817 preto, ze som potreboval nieco rychlo spravit. A na vyber som mal bud HEMTT, alebo 817)
Farba - zlto cierna ako mam na JKcku.

PS: poprosim prispevky typu Tatra na SCX10 nie je Tatra tu pisat nemusite. Viem o tom. Staviam z toho, co mam doma. A dalsich 2000€ za rc podvozok nemam odkial zobrat.