DOWNLOAD: http://www.oovee.co.uk/forum/files/file ... -by-zidon/

virtual píše:maztekk píše:4) Ovládání je Q,E jako dolů, nahoru. Boční pohyb není. (Při nakládce, natáčení drapáku R a mezerník)
7)Ano, jsou tam všechny druhy nákladů, naložíš si požadovaný počet a frčíš na místo vykládky.
Když se tu o tom mluví, můžu poprosit o podrobnější návod ovládání jeřábu? Přemapoval jsem si některé klávesy a mám v tom trochu zmatek. A jde nakládat jen na auto s jeřábem, nebo můžu naložit jeřábem i jiné auto, to se mi zatím nepodařilo.maztekk píše:...za tři a půl hoďky jsem se šcorpíkem dokončily dvě mapy
Slušná rychlost! Já hrál pláně na SP bez odemčení garáže asi 5 h... :oops:
zidon155 píše:Fresh ARMY TEXTURES with Czech flag for Tatra 813 ;)
DOWNLOAD: http://www.oovee.co.uk/forum/files/file ... -by-zidon/
Dík, jj, odkaz už používám na objevování mapy, jak ta kamera jde občas skrz stromy apod., tak je to s mapou pohodlnější... a je nějaké pravidlo, jak se postavit k nakládání a jak mít srovnané klády? Moc jsem s tím zatím neexperimentoval, ale asi 2x byly klády červené, když jsem je chtěl naložit a zdálo se mi, že stojím dobře...zidon155 píše:Jo a samozrejme si jerabem muzete nalozit i jine auto - kdyz budete mit treba Kraze s velkejma kladama a prevratite se tak si vemete Urala s jerabem ... s nim prevratoite Kraze a pak ho tim normalne nalozite ... kliknete pak na Kraze - na klady ( musej bejt v rovine, aby byly puntiky zeleny - kliknete na klady tim si "obnovite" naklad a muzete zase frcet ;) )
Jo a jinak par stzranek jsem daval odkaz - kde jsou obrazky vsech map i s vyznacenyma vsema vecma...
Dík moc! Ty základní pohyby odpovídají ovládání auta, viď? Vyzkouším...maztekk píše:Ovládání jeřábu
Pohyb: do prava D, do leva A, nahoru E, dolu Q, od sebe W, k sobě S
Otáčení drapáku R a Mezerník, Sklapnutí drapáku 4 nebo myší
Paradoxně, já tady utopil jen "Gazíka" a jedno velký auto si "nalokalo", ale dojelo do cíle. Osvědčil se mi ten brod vlevo (tuším západní), a pak ten "hlavní" ve středu mapy s ostrůvkem...rogerer píše:tyjo tak jsem hral mapu kde se musí přejet ta řeka...podle mě nejtěžší mapa jednoznačně....jakože přejet tu řeku je mazec...utopil jsem tam tolik auta, zkoušel tolik cest...