wolff
Píšu strašně moc!

Re: Range Rover Classic

hele Míro vejfuk parádní a kdybys mi řek dřív že ho budeš dělat tak mám doma parádní orezlou trubičku z brzdovýho systemu z auta já už jsem si jí tam dal než jsme jeli kleť a je to parádní a furt to víc a víc rezne takže víš kam zajet :-D :tleskam:
Mira
Veterán fóra

dík, Wolffe, za gumu na zástěrky. Luxus. To je hele guma, ze který už bude zbytek auta :mrgreen:

Obrázek

eště teda vejfuk neni přichycenej, nechci se vzdát houpání a tak z Wolffovo gumy bude i tohle. Taky se to musí porůznu zašmrdlat štětečkem, ale dvoum milimetrum PSH věřím, vteřiňák vtiskl zástěrku přesně do spáry tak snad to vydrží. Když ne, PSH mu dopřeju víc a přišroubuju to..

ale sou ukrutně MALÝݡYÝݡˇYˇYýˇˇYˇˇYˇyý´ýý

musim ty kola pošéfovat a dát fakt malý. Taky ofset jako hrom - aby to zalezlo do podběhu, nebo zúžit nápravy... Se mi to nelíbí jak je to vylezlý.
nivak
Píšu strašně moc!

mě se to právě líbí jak je to vylezlý, ale jako celý auto je krutý :-)
Jsem Jirka.
1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8)
1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty
Seru na body, jezdím po poli...
poschlmartin
Píšu hodně

Nivák má pravdu, je to hezký, vylezlý tak akorát - spíše otázka zní - nejsou ty kola nějaký malý :-D :-D :-D
nivak
Píšu strašně moc!

kola velikost akorát, jen co se mě nelíbí že všichni na starší auta cpou plechový disky, nebo teda imitace, to se mě osobně nelíbí ale jinak auto parádní
Jsem Jirka.
1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8)
1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty
Seru na body, jezdím po poli...
Mira
Veterán fóra

kola nejsou moje. to je puceny aby to nestalo na spalkach. budou dirt grabbery a disky vyrobim, kdyz kouknes na prvni stranku vlakna tak ho uvidis. ale je s tim hodne prace :-D ... libi se mi k tomu i tyhle bily, takze poridim bedloky co tam ma zila, takovy s hodne dirama, az nasetrim a zaplatim mu objednavku tak budou ;-) ...takze asi budou ve finale dvoje kola. skejlovy na DG a pak ty bily s nejakym hrubsim vzorkem aby to taky neco vyjelo.. tyhle cepeky se mi na tom taky celkem libi ale vyjedou hovno..
JohnnyBOSS
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Ahoj, tak jsem to celý pročetl a super, moc fandím lidem, kteří se toho nebojí :wink: Já bych se třeba do vlastní kastle asi nepustil, neměl bych na to nervy :mrgreen:

Jinak k tomu videu o pár stran zpátky, souhlasím s tebou že člověk musí mít z jízdy radost a ne brát ohled na to, jestli to odře nebo ne:D už se těším, až vyjedu s Land Roverem a odřu dveře o nějakej šutr, to pak budu psát asi něco jinýho :mrgreen:
:FINE:
AXIAL SCX10 Defender D90 KAREL
AXIAL SCX10 Mercedes Benz 3553 TRUCK TRIAL BOBINA 2.1
Mira
Veterán fóra

Johnny, dík, ale to příde samo :-D ten kus PSH prostě tak drahej neni, metr štvereční máš na dvě auta a lepidlo ti stačí na aut deset. Eště tři role šmirglu a nakonec sprej za kilo. To vlastně úplně stačí na pokusy i dokonalej model. Takže to klidně zkus :FINE: můžeš z hecu postupovat rychle aby tě to bavilo a pak to třeba zahodit ;-)

...když nic, tak aspoň fotky, když jsme byli prověřit, zda Wolffovi vůbec jezdí MAN.

Obrázek

... a nejezdí :-D :-D :-D :OK: :OK: :OK:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Woyta
Píšu hodně

JohnnyBOSS
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

tak někdy možná vyzkouším, jsem tak přemýšlel a asi bych si chtěl udělat vozík :mrgreen:
AXIAL SCX10 Defender D90 KAREL
AXIAL SCX10 Mercedes Benz 3553 TRUCK TRIAL BOBINA 2.1
Mira
Veterán fóra

tak, hosi, a po prdeli jeli.

koukam na range, bez predniho vokna, nedodelanej, vodrenej, pulka ho od pisku, navlhly drevo ve dverich :-D, posztaceny listy, z podvozku visi zabinec....

staci. zase to rozeberu a pustim se do finise. HONZIKU EHM EHM JAK TO VYPADA S ELETRIKOU? Drzte palce, at najdu cas a chut posadit se k tomu a zasobovat vas zas nejakym pokrokem ;-)
Mira
Veterán fóra

nak mi to tu chcipa.

to malounko roztlacim trema fotkama, misto pokracovani ve stavbe se flakam a jezdim. obcas.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Mira
Veterán fóra

tak

uz je cas

nak nam to tu chcipa...

Rangee je na spalkach, ted se bude setrit aby se mohly koupit gumy, ktery jsem kamaradovi ojel, a taky disky, ktery jsem kamaradovi rozlamal. :-D proto se musi setrit a proto je rangee na spalkach :-D je to snad jasny.

je treba zarazit vam tady to staveni placatejch ramp, kulatejch aut a vubec. je zkratka cas podvesit rangeemu koule!

ceka nas radio, osvetleni, domazleni detailu v interieru, novej ridic co se bude pri razeni a toceni volantem hezky potacet a idealne i nadavat. sterace muzou sklo trochu poskrabat, to je skejlovy a zadouci ;-)

hlavne z toho vseho udelam nejdriv co?

POLARIS RZR :-D

Obrázek

...mam na to podvozek z 'scx smash' a bude to, prosim, paradni desetina s jakztakz skejlovym podvozkem a nikde jsem si takovy srandy nevsim. na vozejk za range idealni. nekde tu na to mam vlakno.

tak drzte palce, at z rangeeho co nejdriv odstranim vsechen pisek a blato a de se na to ;-)
Mira
Veterán fóra

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

no co koukáte, já sem za toho axiála nedal takovou vatu proto, abych na to čuměl na poličce. :-D

ale dostal na prdel hodně ve svojí předpremiéře. Nu což, to smrdí i novým lakem. To se to bude dělat blbě, nechce se mi vyndavat skla natož dělat nový, ty boční maji takovej megatvar že radši přetrpim škrábance. no uvidíme, jak to půjde, normální plnič drží prd tak asi zbrousim a vyzkoušim ten surfacer od tamky, kdo má, chválí.

akorát to nebudu chtít brousit moc, jak se znám nechám tam nějaký mapy a zase to bude stát za prd. Nebo zamaskuju šrámy a pudem rovnou do nějakýho mírnýho vobouchánka, uvidim jak se mi bude chtít až to umeju.

Nejvíc mě sejří, že natekla smradlavá voda dovnitř a smrdí koberec v kufru a tapecíruňk na stropě, taky se odmočilo řidičovo dřevěné obložení dveří a vůbec interiér vypadá jako inzerát na auto po povodni. a tak jsem se sral s podsvícením budíků. No, bééém vidět, jak to pude umejt případně co všechno budu muset patlat znova. Hmmmmmm....
Mira
Veterán fóra

taaaakze abyste vedeli tak se neflakam...tak uplne.. rangeeho jsem umyl, trochu prestal vypadat jako dezolat :-D a postoupil jsem ho Honzikovi. ten doda takovy to divadlo s radiem, razenim, svetylkama a tak dal. samotna implantace celyho zarizeni bude zase zajimava, tak bude zas na co koukat.

ovsem kdy se mu to povede dodat to nikdo nevi :-D

tak az to bude tak to bude a ficime do finise

Zpět na „SCX10“