Jestli to vůbec do té doby bude aktuál, momentálně jsem nadmíru spokojenej s D90 a jestli bych někdy bral jinou kastli tak jako první asi nějakou lexanku na trial... Ale tak D110 a 130 se mi líbí moc, je to takovej kus auta :mrgreen:
Jinak dneska se za mnou stavil kámoš. Koupil si nějakej šrot za pár korun a postupně z toho staví "normální" auto. Většinou z dílů odemě, který já jsem ze svýho vyhodil (Karoserie, servo, kola, ...) Dnes jsem mu dával 50T motor, aby to zpomalil a svoje starý servo, který bylo asi tisíckrát lepší než to jeho co tam měl :mrgreen: Ještě to chce ale jinej regulátor, protože ten jeho se s tím 50T motorem nechce kamarádit. Origo tam měl 11T motor tak nevím...

A takhle to má. Zkrácená kastle Rubicona, zvednutý na max a normální Axialovský kola místo těch balónů, co tam byly origo :mrgreen: Teď už to projede skoro to samo co moje, ale chce to dořešit ten regulátor, protože odspodu to nemá výkon...

Totok mu dělám furt :mrgreen:

A první oděrka na sebe nenechala dlouho čekat :mrgreen:

No a potom jsem byl se starou na chatě její mamy na Horním Štěpánově a objevil jsem tam hezkej potůček :mrgreen:

Modemáři prominou :mrgreen: