Nezoufej..také ho mám rozdělané na stole...elektro už je opravené...spíše vše nové.. :wink: Ale jdu rozdělávat převodovku...je tam nějaká velká vůle..že by nové Axialy už nebyly to co to bývalo !! 8o 8o
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...
Jen nech být. Já jsem třeba zvědavý zda ti vydrží ty unašeče kardanů. Já už kolikrát přemýšlel koupit taky kovová kola, jenže ty díry se mi moc nezdají, když vidím jak to mám do vrtule. Škoda že je to velké kolo vcelku s těmi unašeči. Až to nějaký čas budeš mít, tak musíš poreferovat, jak to maká.
Za tu cenu proč ne. Jen se mi zdá 108mm moc dlouhé. Já mám 103 a i na Honcho bez blatníků je to tak tak. Mám to tedy posazené kvůli těžišti co nejníž a i tak je to hodně vysoké.
tak sláva, už to od včera konečně jede 8) Mám tam teda tu celokovovou převodovku a nový kardany neplastový :mrgreen:
Jak jsme se tady bavili o závaží do kol apod, tak jsem nacpal všechny kola tak, že už se tam víc nevleze a tady je výsledek :mrgreen: (nakonci jsem to schválně převrátil, aby jste viděli, kde je hranice :mrgreen: :mrgreen: ) :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=RsUtsSo ... e=youtu.be
AXIAL SCX10 Defender D90 KAREL AXIAL SCX10 Mercedes Benz 3553 TRUCK TRIAL BOBINA 2.1