Tak jsem měl připravené dva typy uzavírání (nebo spíše "zamykání") dvířek, všechny ozkoušel na testovacích dvířkách a nakonec jsem zvolil magnet. Byla to moje první práce s PSH a musím říct že mne to vrátilo do mládí :wink: A to přesně v okamžiku, když jsem otevřel modelářské lepidlo na plasty - tu vůni těchto specifických lepidel jsem cítil naposledy někdy před dvaceti lety :P
Panty jsou moc fajn, lze s nimi dobře pracovat a ohýbat a tak...
Magnet jsem přpevnil oboustranou páskou a celek s "držadlem", za který se dvířka otevírají, jsem zalil plastem z tavící pistole. Drží to naprosto dokonale a opravdu pevně. Když jsem to ale celé sesadil a spasoval, tak jsem s hrůzou zjistil, že díky minimálním tolerancím jsem mohl s úspěchem použít úplně jiný a jednodušší (a hlavně míň prostorově náročný) systém zajištění dvířek... Nu což, už jsem to udělal takhle, holt poučení pro příště 8)
Chvílemi se mi zdálo že panty i držadlo (které je z 1,5mm mosazného drátu) jsou příliš veliké a masivní vzhledem k velikosti autíčka. Ale když jsem to pak seskládal dohromady, byl jsem příjemně překvapen - celkově to k autíčku docela dobře sedí a pasuje. Takže to nakonec všechno dopadlo dobře :twisted: Takže hurá do další práce...