No jak tak na to koukám, jsem obrovskej lajdák. :-( Poslední příspěvek loni v říjnu, to je fakt špatný.. Sice jsem za tu dobu na první pohled na Hiluxovi nic obrovskýho neudělal, ale přeci jen tam změny jsou. ;-)
Loni po konci sezóny jsem auto skoro kompletně rozebral, byly tam nějaký problémy s převodovkou a hlavně jsem chtěl udělat něco s tou výškou.. Pak bohužel přišly Vánoce atd. kdy jsem myslel, že bude hafo času, ale realita byla jiná.
Začal jsem to skládat až koncem března a tak jsem měl lehce problém s některými díly.
Abych to tak nějak rychle shrnul, v převodovce chyběla ségrovka, takže záchrana těsně před smrtí, občas se potkaly 2 rychlosti zařazené najednou.. Na podvozku bylo docela dost laborování. Přesazoval jsem tlumiče, ty jsem taky musel zrepasovat, protože už z výroby tekly. Pak jsem ladil lehce linky a hlavně jsem přesadil kastli o něco níž..
Další velkou změnou je přezutí na jiné gumy, které jsem ovšem musel odlepit z plasťáků - držely pekelně, trvalo to přes 20 hodin, než mohly jít na ráfky.. Pak už zbývalo jen trochu dovážit kola pro lepší stabilitu. Tím jsem zatím tak nějak skončil. Ještě ty nárazníky a nějakej ten rám dopředu. Jenže času málo a aut moc...
Tak ještě nějaká ta fotečka, ať tu jen tak neplkám...