Tak a závod je opět z námi a tím pádem skončil i Jihozápadní pohár :sad: Když nad tím teď přemýšlím, tak jsem plný dojmů a hrozně mě to dneska bavilo nejen kvůli výsledku. Drobet to rozepíšu víc, pro ty co se nezúčastnili, protože to co se tam odehrávalo se asi jen tak nevidí :-D
Včera večer parádní kalba jako vždy a noční blbnutí s auty po dráze, které nesmí chybět. Musím napsat, že jak člověk nejezdí vůbec po tmě, tak ani neví jak to pořádně svítí ve velké tmě. Je to fakt super. Večer jsme s Gufym po pár pivkách napíchali 3 sekce a ráno s Fandou zbylé 2.
Ráno se dozdobilo a začal závod. Chtěli jsme změnit trasy než se jezdily minule a najednou se ukázalo, že jsme vytvořili hroznou brutalitu, že jsem se rozhodl zrušit i čas, protože to na 7 minut fakt nešlo. Já jsem osobně nic hustějšího ještě nejel :lol: Co branka to fakt výzva a ta radost s úlevou, když jí člověk projel čistě, nebo že se vůbec dostal nad ni :lol: Možná se někomu může zdát, že to díky tomu to muselo stát za nic, ale dle mého názoru a myslím, že můžu mluvit i za ostatní to bylo fakt parádní a hrozně zábavné. Dokonale to prověřilo veškerou techniku a potrápilo mozek řidiče, jakou zvolit cestu. Ne že by to nebylo nejedutelné, ale co branka to unikát a co model, to jiné potíže v úplně jiných brankách. Strašně často docházelo k takovým situacím, že přestali dýchat i přihlížející a mě osobně v některých momentech jela pumpa naplno :lol: Nejlepší vtipný příklad je, že když jsem hodnotil, tak v 6 brance kouknu na kámoše co zrovna jel. Úplně mokrej a z hlavy potoky potu, jak kdyby točil volantem v Tatrovce :-D Stručně bylo to tak obtížné až to prostě bavilo :OK:
K výsledkům :-p No další masakr. Zůčastnilo se 17 závodníků a z toho dojelo 13 8o Těch co nedojeli nám bylo moc líto. Tacomu jsem půjčil dvoum lidem, projela 15 sekcí a naštěstí přežila krom pár škrábanců bez újmy a poprvé se dostala na nejvyšší místo na bedně :FINE:
Tohle je jediná fotka co mám a zbytek se dodá od ostatních. Ještě jednou díky všem zúčastněným.