Pořídil jsem další SCX - Honcho (nový RTR ko) abych nemusel "skládat" podvozek z mejch ježděnejch (asi 5 podvozků / hromady dílů co už jsem tak nějak nastřádal) a navíc jsem popřemejšlel, že kastli z RTRka použiju na projekt Wroncho a podvozek s orig. elektrem na XJčko evo.II ... :wink:
Tak tady je, zatím klasika, jen jsme stihli upravit rozvor (zatím plast linky) na "klasickejch" 290 mm, sundat (odlepit) Ripsawy z origo disků a připravit správný - Beadlock disky a vystříhat podběhy, introš a kastli. Samozřejmě proběhne komplet rozborka (nápravy, převodovka) kvůli patřičnému namazání a podotahování modelu. (Nějak tomu RTRku nevěřím).

Boggry zatím slouží, jako podložka, ale ne na dlouho ?!
Dál dorazily disky z XRka - Axial 2.2 (fajn ET na projekt Wroncho + možnost dovážení), další díly od Slicka (HD notyra, G-made tlumiče ... ) očekávám co nevidět. Ale to už pletu dva projekty dohromady.
btw. Ten pocit, když člověk vyndavá z tý pěkný krabice "voňavý - nový" SCX ko je perfektní ! :P Potěšilo mě, že Axial dává i k RTRkům měkkoučký Ripsawy a "nový" kardany taky jako záložky nevypadaj zle.