hele, klucii, neplanujete zasejc nejakou mezinarodni wo to ka bi?? ta lonska i letosni klet me hodne bavily tak ze by bylo repete...? prilozim ruku k dilu.. womitokabi... nebo dokonce womifatokabi :-D ...
koukni na datum minulý wotokabi 20.10.a teď je srpen a nikdo nemá čas tak proto se to jezdí v říjnu aby už všichni měli čas akorát to vypadá že letos vyhraje Fanda s rolbou ;-)
tuta Vaterra se mi moc nelíbí :NO: ,a kdyby se líbila je vcyhlášená tím jak nefunguje ten dvojkvalt.Ala každý máme jiný vkus.Kluci tady to zas žije,pojdte si povídat.Nerýsuje se poježdění-filmování v tak silné sestavě jako minule?!
mě se tahle vaterra docela líbí ale asi do ní nepůjdu :-D :-D :-D já mám zálusk na jinou věc :-p jezdit bych šel ale má bejt hnusně tak něco naplánujte já se na to připravím :-p
dalsi co furt maka a bude straslive zavatenej. a ja mam zas materialisticky kecy :-D ...
hele, fando, uz jsi pokrocil s rolbou? ty blaho ja to tuhle koumal a na to si fakt de vymyslet strasne moc variaci... nebo te dostala ta ruska uchylarna,ten sroubochod?
ja bych chtel doladit range, ale ne a ne si k tomu sednout. se obavam, ze to bude az se zarim a najetim na nejakej normalni rezim.. nedokazu najit silu delat ty drobnosti, kdyz u jednoho blinkru prosedis pulhodinu... a taaaaaak by to chtelo ho dorazit.. holt jine starosti. kotel, co do kotle, vsechno za prachy, v prdeli vsechno... misaku ja s tebou asi pudu delat :-D co vlastne delas? i kdyz teda nevim co by to bylo ze bych to neumel nebo aspon zevrubne neznal
U nas taky nic moc. Musime trochu makat na baraku, na brachovo baraku, kamosovo baraku...
A auta - Matejovo rozebrany a rodi se Unimog. Akorat stale vic a vic ustupuju od vize makety, resp. polomakety k necemu co bude vypadat tak jak chci ja a jak uznam sam. Takze Seborovo 416ka byla inspiraci, ale jeho auto to nebude. Vzdyt uz ta barva se mi nelibi... Moje uz vypucovany, nova loziska, nova ozub. kola a vubec v lati, pripraveny na cestu do sveta. A misto neho se rodi prozatimni vozitko, jen tak pro srandu... Jeste ze uz sedmym rokem nemam televizi a tak jak se vecer zhasne mam obcas trochu casu na ty maly auta (dobry co, Miro - fakt 7 let)
Nu jasne!!! 'Mamo, podrz. Roztahni to vic, takhle to nejde, to tam nenarvu. Mam moc tlusty prsty. Uz, to je vono, jeste chvilku a je to!' Jeste ze i deti vedi ze za zdi se reze, brousi, nejtuje a sroubuje...
chlapci pomoc,po kompletním vytopení auta,mi nejede dopředu-jen zpátečka...je to přijímač,nebo regl?Obojí rozebráno,vyčištěno,vyfoukáno a stejně to neposlouchá. Tak se po téměř roce od poslední generálky pustím do GO podvozku-ložiska,elektro atd...Ale kdyby jste někdoi měli rychlou radu.
rychla rada hovno platna, to se musi prubnout. di k turkovi a kup si za vosum kil vodotesnej regl a bude to jezdit furt. ...mne kdyz odesel jeden smer tak to byl prave regl.
to jsou kecy,za osm kil si z Číny koupím dva,včetně pošty a když si spočítám co vydržel tenhle utopení,tak si nedělám iluze,že by ten od Turka vydržel víc...Každopádně díky za nasměrování,zkusím vyměnit postupně obojí a uvidím co to bylo.