zajimavy.... ale neni to moc hezky, dvojmontaz z takovejch balonu... kdyby byly uzky tak je to fajn ale takhle... no nic, musim to udelat na vejtrasce sam :-D ...
hele fando ten turkoregl je vodotesnej takze spolehlive vydrzi vic nez dvoje utopeni. jen ho nespalit jinak :-D ...
kluci, to je pocasi... sem byl o vikendu na lipne a zima, vitr, dest, az jsem si z toho objednal uhli a kominika :-D ... to je leto todleto aby jeden pohledal
Miroslave ten regl vydržel tolik utopení,že by jsi to na prstech obou ruk nespočítal,bud si jist.Při životnosti dílů a cenách tady,prostě vyjde lépe kupovat u kluků čínskejch,a to pochybuju,že je ten regl od Turka programovatelnej+možnost přepínání modů :OK: Jo a btw-nevím jesti je to možný,ale hrál jsem si s tím reglem,oživoval ho,pod proudem,vysílačku v ruce a normálně mi to dalo pecku! Ten Ford je divnej,že se mi tuty konstrukce líbí,ale těch kol je tam moc,mít aspon jen dvě nápravy,tak by ty tupláky šly ale tohle je divný. Bifi-kde je video?Jste to tam režírovali,a nic :-D
fando, ja zas pochybuju, ze ho programujes a prepinas nejaky mody :-D... programovaci neni ale brzda nastavit de. ma snad i lipostop. asi. jinak s tou cinou souhlas, to mi vysvetlil uz honzik. kterej mi jiste dela elektro az se z nej kouri. :-D :-D jako z fandy kdyz dela elektro :-D
Zdar Fando. Opravdu to vypada na regl, uz mi jich takhle nekolik umrelo. Tak cekam az budu stavet neco necouvajiciho a tam ho dam (trebas balon). Je to zpusobeno enormnim pretizenim vykonovych FETu ktere samozrejme odejdou. Pretizeni ve vetsine pripadu zpusobuje motor, ktery je uz natolik opotrebovan jizdou dopredu (ojete uhliky a komutator v jednom smeru) nebo blokovani funkce, coz nejlepe dokaze pisek uvnitr kdy motor zadrhava a dochazi k narazovym odberum. Vse zatezovano vetsinou dopredu. Kdyby to bylo prijimacem, staci dat na vysilacce revers a auto jezdi, protoze regl funguje obema smery, jen nedostava spravny povel. Takze bys reversem radil jako v aute. REV on jedes vpred, REV off couvas. Pokud vsak pouze couva, mas smulu, je po reglu (na vysilacce das revers, prohodis kabely na motoru a uz zas jedes ale zas jen dopredu)...
Díky za obsáhlou osvětu :tleskam: poslední cca 3 ježdění se uato zadrhlo a stálo(písek v motoru-Složiště)tak jsem jej musel silou roztalčit a jelo...no a tedn tuto.Prohození kabelů a reverz vyzkoušeno,potvrzeno,je to regl. Otázka zní-mám tedy s novým reglem,dát pro sichr i nový motor???Nebo bude stačit obvyklé roztočení v destilce a následovné promazání?
Otázkou zní, když dáš nový motor, jak dlouho nový vydží :-D Mě teda i po velké snaze tak 2-3 jízdy a než si uvědomím, že je pár dní starý, tak už je motor ve vodě a řekl bych že to máme dost podobný :lol:
taky se pochlubím mojim motorem jelikož ho často prostříkávám silikonovým olejem (ale jen v místech co je osička nestříkám dovnitř) tak mi na posledním ježdění ztrácel výkon jsem si říkal to bude asi baterka (už jsem na ní jezdil minulý ježdění)no a po krásným projetí hluboký louže už byl zase jako novej :-D :-D to asi znamená kdo topí ten jede a ne kdo maže ten jede ne? ale Píťáku přemejšlím o tom motoru co máš ty http://www.mz-racing.net/p2169-1145-hpi-gt-550/ to je asi on že jo? vezme mi ho axiálskej regl?abych neudělal zas nějakou kravinu :-p
Jojo, otázek je spousta, odpověď jedna - jo, dej novej motor. Já měl jeden motor takřka novej: náš Tonda + jízda v písku bez dozoru = motor s divnými zvuky a o něco menším výkonem a ve finále mě to stálo další regl... S touto nemocí už třetí. Ale pořád dobrý, není to nejčastější závada - úplně zahořelo mi jich už 6!!!
Ale to jsou regly za pár šupů, víc mě trápí novej DSYS MDD56. Za ten peníz jsem čekal trochu poježdění, dvakrát reklamace a teď jde potřetí. Nejede ani dopředu ani dozadu a to jen tak, bez udání důvodu a pak za týden zase funguje, třebas hodinu a pak zas ne. Když jsme se posledně viděli na složišti ve čtvrtek večer, Matějovi vše jelo OK a jen jsem dobyl baterku, jinak na auto ani nesáhl a v sobotu ve Vimperku nejelo. Vyndal z auta a nic. Doma pak nic a za týden zas jelo. Vypnul a od tý doby zas nic - zapnu, vše funguje ale nejede a nejede!!! To je teprve sráč! A když jsem ho poslal na reklamaci tak zjistili že je naprosto vše v pořádku. Aby ne, když zrovna zase jel... Tak to s nima jdu zas řešit, mají tam ze mě určitě radost.
Ahoj Wolffe :wink: Tak tohle mi dělal naposled v Boleticích. Ale tam byl starší Speed, který na suchu po tom prasení v blátě, ječel a naříkal a ve vodě jel jak fík. To jsou ty chvíle kdy auto dostává pěkně na prdel, ale nejde odolat :-D
K tomu motoru. Kolikrát jsem se až divil, že stále jezdíš tu 27ku. Vyzkoušej ho. Pro mě je nejlepším a nejzábavnějším motorem co jsem zkusil. Na trial občas dávám 14z pastorek. Má s ním rychlost asi jak 55 motor, ale ukrutný krouťák :lol: No a s tím větším se dá i skákat. Jinak p.David (DSYS) ten motor měřil a bere v max.80A a ty máš myslím 100A? Takže by měl běžet krásně. Já mám DSYS90 ten vydržel rok. Sami víte. A teď půl a auto jezdí stále krásně. Stát se může ale cokoliv.
no Peťo jezdím speeda 600 eko asi už necelej rok ty 27 od axíka se mi nějak hřály a na kleti hřál i ten speed ale jak říkáš speeda dokud nepotopíš tak má zvuk jak stará hračka na setrvačník a proto jsem ho po každým ježdění prostříknul a pak si předl jako kotě ale právě ztrácel ten výkon tak proto půjdu do toho hpi :OK:
Jdi do něj. Bude se ti líbit a za ty prachy si ho dopřeju 2-3 roka, ale ne ,že by byl špatný, jen po čase už málo brzdí, tak většinou na sezonu závodu dávám nový. Jenže to co já najezdím za 3 měsíce, někdo třeba nenajede za rok. A je fakt, že Speed vřískal a u HPI se mi to ještě nestalo.
mám,teda měl jsem Speed Eco 600 a vydrže až do ted,předtím Axialy a ty byly vždy po měsíci pryč,ten Speed je přežil Xkrát! Jo a Peto,ten motor o kterým se s Wolffem bavíte jde na Axial rám a převodovku bez problémů a úprav?