mara126 píše:tak až budeš mít cestu kolem tak vem štafle a udělej fotku, určitě by mě to pomohlo :OK:
střecha a boky nebude problem ale zadek kabiny je upravenej v horni pulce je schránka na dýchací přístroje,z duvodu rychleho ustrojení cestou k zasahu...
Uaz 469 1:1 4kusy (2x obyčejný a 2x s portálovejma nápravama) Gaz 66 1:1 Сделано в СССР Gaz 66 1:10 Land Rover Defender D90 Mex Toyota Hilux Mex Honcho Axial scx 10
S tim Renaultem jsem to už taky zkoušel, bohužel je to hodně podobné, najdeš mraky fotek, ale shora na střechu nic. Tak snad nám někdo pomůže a udělá pár fotek těch hrbů na střeše.. Jinak Mára s tim docela hezky hýbe, na ochutnávku tu mam jednu fotečku.. Zatím díky moc za pomoc klucí, když se to povede, bude kabina konečně podobná předloze a když to pak já nezmrvim, mohlo by se z toho stát pěkné auto...
T813 Kolos trucktrial T815 Dakar Azevedo Ford F 150 CC-01 Hilux (tamyia HL, Brushless, 2,4GHz) Tatra T810
Ta střecha na fotce je první pokus, jen jak to půjde vákuovat. Teď začnu nanovo ze sádrou a udělam komplet střechu se vším, tim odsátim to krásně vytvaruju aniž bych pak musel něco dolepovat atd. Nevěřil sem co to 1,5mm PSH dokáže po dostatečném prohřátí a odsátí.
člen RC Truck trial klubu Praha Mercedes Actros 8x8 RCTT Mercedes Unimog RCTT Foto Rajče:mara126
Určitě nafoť ....... to co je tady už od nás jednou má na jinem foru , ale fotek není nikdy dost , zvlášť když si má člověk udělat představu o tom , co nelze vidět na vlastní oči ..........
No upřímně, jestli s tim nemáš problém, nafoť toho co nejvíc, každou část kabiny tedy hlavně detaily a to klidně i z více úhlů. Když máš stavět něco, co jsi pořádně ve skutečnosti ani neviděl a nemáš k tomu přístup, tak je to fakt těžký.. Pak stačí to poslat třeba mě přes nějakou úschovnu a my už to s Márou nějak prodiskutujem a přepošlem si navzájem. Vim, že po Tobě chci hodně, ale opravdu nám to moc pomůže.. Takže střecha stopro kvůli těm vystouplinám a pak když budeš mít čas a chuť, tak foť vše, co Ti přijde vhodný :-)
T813 Kolos trucktrial T815 Dakar Azevedo Ford F 150 CC-01 Hilux (tamyia HL, Brushless, 2,4GHz) Tatra T810