Máme za sebou další závod mladých modelářů a zkušební závod na otestování povrchu pro průjezd více aut a stavbu více sekcí i s omlíkováním.
Postavili jsme 4 sekce, aby se závod moc neprotahoval. Startovní pole bylo rozděleno do tří skupin. A to juniory, rozchod do 22cm a nad 22cm. Typ podvozku se neřešil. Díky tomuto rozdělení jsme předešli jakýmkoliv debatám o výhodách (či nevýhodách) užovek. A fungovalo to! Proto jsme se domluvili, že toto rozdělení budeme praktikovat i nadále. Tak, jako prostřídání všech dospělých jezdců v komisařování. Tam nevznikl také žádný problém a závod pěkně odsýpal.
Trať jsme využili asi z poloviny, takže místa na stavění sekcí je dost. Povrch taky obstál a žádné větší vyhrabávání se nekonalo (z čehož jsem měl trochu obavy). Sekce byly postaveny spíš lehčí, aby byly sjízdné i pro mlaďochy, ale i my jsme se občas dostali do úzkých. A překážky a pasti dostaly od účastníků dnešního ježdění pochvalu. Takže v souhrnu jsme s tratí spokojení a jsme nachystáni na listopadový závod.
Celkově se akce hodně podařila a účastníci, myslím, byli spokojeni. Alespoň dle ohlasů.
Ještě nesmím zapomenout poděkovat Slávkovi - Bertovi za poháry a ceny útěchy, které věnoval do kategorie juniorů. Toto byla pro děcka velká motivace. A za páteční rumovou opici, kterou, společně se Stormem, věnovali mi. :-( :-D
A ještě výsledky.
Junioři:
1. Michal Boháč - 63 b.
2. Ondra Černík - 85 b.
3. David Neuhubel - 117 b.
4. Radka Pavlicová - 122 b.
5. Luboš Adámek - 128 b.
6. Kryštof Bauer - 131 b.
7. Richard Bauer - 212 b.

Kategorie 1 - rozchod do 22cm
1. Radim Pavlica - 17 b.
2. Libor Neuhubel - 65 b.
3. Ondra Boháč - 69 b.
4. Denča Kohoutková - 101 b.

Kategorie 2 - rozchod nad 22cm
1. Slávek Kolařík - 54 b.
2. Jarek Kohoutek - 90 b.
3. Lucka Kuběnová - 120 b.
4. David Bauer - 215 b.

Závěrem všem díky za pohodový závod ( po kterém mě, po dlouhé době, nebolely nohy) a pěkně prožitou sobotu.
Více foto na:
http://rc-model-ludgerovice.rajce.idnes.cz/Zkusebni_zavod_20.9.2014