našel jsem na fb už nějaké fotky skutečných uživatelů .... no nevím co si o tom myslet, ale tak nebudeme dělat závěry
prej bad run of gears :lol: ale nechci hanit, třeba to týpek blbě poskládal nebo to bude chtít vymezit vůle jak na CC, jen tak mě to tady praštilo přes ksicht ...
Tak jsem ho obědnal klukovi pod stromek.Možná ho stihnu i do vánoc složit :oops: ,zatím mi píšou dodání začátek listopadu. Wolfe,koukám,že Vaterra bude mít v budějcích slušnou základnu.
Zakladnu?Kdyz to vsichni budou mit na polici :-D ,ale jako jezdici zakladnu,to nebude tak horky.Ne vazne-Axik s vylepsenym rizenim zustane dlouho nepekonan.Presne jak pise Sistri.Ono o pocatecni nadseni a euforie urcite opadne.Uvidime. Mam ted novou malou Vaterrku,a taky bych tam nasel much na vylepseni-a taky ze vylepsuju, Ale treba se pletu,a bude to pecka.Kazdopadne Rubiconovi gratulace,a snad do Vanoc dorazi.
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
bylo: Losi Mini Rock Crawler l LST2 l AX10 Scorpion-redukce 4:1 l REVO 3.3 l Xray M18MT l LOSI MICRO-B - with Li-Pol l MAD FORCE l Twin Detonator l TL-01 l LEO-X l iWaver Firelap 2.0 v tuningu l Spektrum DX3.0
Dík za info. Také jsem na to koukal a vyjde to skoro i dráž než to bude u nás :sad: Dolar je vysoko + DPH + pošta + clo... No uvidíš co ti tam z toho vyměřej... Ta cena bude takové překvápko :OK: Sám jsem zvědav na kolik tě to přijde - pokud to prozradíš :YOP:
Držím palce :!:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
bylo: Losi Mini Rock Crawler l LST2 l AX10 Scorpion-redukce 4:1 l REVO 3.3 l Xray M18MT l LOSI MICRO-B - with Li-Pol l MAD FORCE l Twin Detonator l TL-01 l LEO-X l iWaver Firelap 2.0 v tuningu l Spektrum DX3.0
stiifii píše:Tak astra píše že bude skladem zítra 8)
:?: :!: :?: že bych utrácel :?: :!: :?:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x