Fanda 9
Píšu hodně

Re: FreeKec

tak přátelé naše RC rodinka se rozrostla o 4 modely-spíše modýlky :-D Tento týden jsem objednával a dnes dorazily Vaterry Slick Rock :tleskam: Jasně,není to scalovka,ani velkej crawler,ale na lezení po dílně,bytě když je hnusně,blbnutí na zahradě,atd naprosto super.Dneska jsem snad na metru čtverečním se zaseknul na půl hodiny... a kdyby mi to malá nebrala,jezdil bych ještě ted.Teda popravdě,manželce jsme to s dcerkou podali,že to nutně potřebuje ona :-D
BTW-až to jednou doslouží,nebo omrzí,na něco malýho budou nápravy a převodovka jak ušitý,třeba Samurai :-p
MisakMike
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

super uz se tesim az to uvidim :OK:
Mira
Veterán fóra

...mam rad ten zvlastni pocit, kdyz lezis v horky vane a pijes studeny pivo. jak se to zvenku horky a zevnitr studeny uprostred potka, tepla zvitezi a z cloveka se na chvilku stane jakoby teplous.. :-D

hele Fando ty si strasne chytlavej :-D. z gs500 si budu delat srandu kdy budu chtit. malorazky jsou tak na ryby, ale je na tom sranda. chvilku jsem byl hrdym majitelem dvoutaktni nsr125, tyyy jo to byla pila. pak jsem mel MZ 150 na ktery jsem najezdil rocne 10 tis km a pak ji vymenil za MZ250. velky motorky az potom a vzhledem k rodine co prisla zahy po MZ 250 jsem na cemkoliv dalsim najezdil zlomek co na tehle malorazkach. byl jsem s tim na srazech tady i v cizine a pravda, nikdo si srandu nedelal. ale z gs 500 vsichni :-D sorry

voe ty si myslis ze jako zavidim jo :-D fando kdybys mel doma zlaty tele tak ti ho preju. snazim se zit bez predsudku (coz se mi v praci nevyplaci :-D ) a vim, ze nahoda neexistuje. s takovou preci nemuzu byt zavistivy clovek. a nekdy se domluvime a pucime si vsichni tri od tchanu motorky pac vsichni nasi tri tchanove ji od nas maji (estli jsem sprave pochopil) a jednou za uherak nam ji puci. tak pristi sezonu :-D.. muj tchan ma teda taky takovy odstrkovadlo, virago petikilo, tak se ti, fando, smat nebudu ;-)
Tom60105
Píšu hodně

Cuss borci dnes jsem v Lidlu poridil toto http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?actio ... l&id=18105 a prijde mi to jako super vecicka pro modelare zkoudel jdsem ted frezovat a masakr ma to silu spoustu otacek a je to TICHE!!! Jinak je to v plast kufru k tomu spoustu ruznych frez vrtaku brusnych kotoucu atd.. je to prcek pro modelare za par kc!!!!
zatim spokojenost
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
MisakMike
Přispěvatel

Tom60105 píše:Cuss borci dnes jsem v Lidlu poridil toto http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?actio ... l&id=18105 a prijde mi to jako super vecicka pro modelare zkoudel jdsem ted frezovat a masakr ma to silu spoustu otacek a je to TICHE!!! Jinak je to v plast kufru k tomu spoustu ruznych frez vrtaku brusnych kotoucu atd.. je to prcek pro modelare za par kc!!!!
zatim spokojenost

jo něco podobneho uz nejakou dobu vlastnim a zatim fakt v pohode :OK:
Fanda 9
Píšu hodně

JJ gratulace Tome,takovahle vec vzdycky udela radost!Ja mam nejakou no-name z OBI,a na rezani,frezovani,brouseni super-hlavne ten "bovden" prevod,na nepristupny mista :OK:
Misaku at nepisu dvakrat,nedeli bych sel,dopo nebo odpo?Vaterrky vezmem,ale kam pujdem?Sloziste,Orty,nebomse odvazime za tu Hlubokou?
MisakMike
Přispěvatel

hele klidne dopo pro me jedine dobre a je mi asi jedno kam no...
Bifi13
Častý přispěvatel

Tak jsem zase něco malinko potvořil na mrňouskovy.
Barva , výfuk.
Obrázek
Obrázek
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
Mira
Veterán fóra

bifi luxus !!!

akorat jak jsem proklamoval tu zkazu detailu a vlastne i celku po zabliti tupou zelenou, tak to presne nastalo :-D me to fakt pride skoda. si aspon vyhraj s nejakou poradnou patinou, tech odstinu muze bejt o mnoho vic ;-) budu se tesit
wolff
Píšu strašně moc!

jj bifi je to konečně aut v barvě ale jak píše Míra (výjimečně má pravdu :-D ) tak nějakou hloubku barvám by to dát chtělo teď je to jako hračka z Číny :OK: ale jinak práce pěkná :OK: :hura:
Fanda 9
Píšu hodně

no já to teda nechtěl psát,páč vím co s tím Bifi má práce.A taky když něco děláte,jak krutá je kritika,ale napadlo mě to jako první,že s tou barvou se z toho stala jedna slitá věc,a všechno to pěkný a členitý uplně zaniklo.To určitě nějak vychytáš,bo by byla škoda,aby to zůstalo takhle :OK:
wolff
Píšu strašně moc!

ono kdyby bifi nebyl línej vzít foťák místo telefonu tak by to vypadalo určítě jinak :-D on foťák dělá hodně :OK: jinak to má bifi moc pěkný práce na tom je fakt spousta a hlavně to zmáknul svépomocí a to myslím i rám atd :FINE: :FINE: :hura: i tací jsou mezi námi :HOPS: víc takových projektů tady na jihu :CIAO:a fakt to vezmi aspoň ven a vyfoť to aparátem :hura:
Bifi13
Častý přispěvatel

jo jo já vám to nafotím tím fotákem nebojte :OK:
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
wolff
Píšu strašně moc!

:-D :FINE: :FINE: :-D :-D
Bifi13
Častý přispěvatel

Tý jo sem dám fotku a diskuse, kritika atd. :OK: Dal jsem to i do fora o truckach a nic sou to tady ale lamy 8o
Axial SCX10 Oshkos M-ATV

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“