Zatim to necham jako original nez to budu nejak upravovat ale koukam ze otocit by asi slo... kdyz by se premontilo servo a odlecil se ten drzak na baterku tak i velka baterka by se asi vesla.... kdp uz to mam hotovy jako to hlavni, to uchyceni baterky na naprave se mi fakt libi... jen v manualu je nejdriv namontovat drzak baterky a pak az napravu s linkama... to je pak vazne lepsi kdyz se tam placa ten drzak to delal nejakej sulinek...
ne ze bych mel nejaky velky zkusenosti ale tamiya manual mi prisel jakoze lip udelanej... ve stavebnici jsou v saccich 2takovy minimanualky ktery jakoze chybi v tom velkym, a neco se proste musel dedukovat kam s tim pac to bylo hrozne neprehledny... jako ne ze by to byl nejaky problem ale stejne... v manualu neni ani jakoze nejaky tvrdosti pruzin nebo tabulka prevodovych pomeru ani nvm jaky to auto ma prevod vlastne, jakej je doporucenej motor , nvm co sem nalil do tlumicu za olej.. nejsou tam odkazy na option parts... to mi prijde docela skoda ze tam tyhle veci chybi...
jako dalsi zajimavost je asi uchyceni linku ve skidplatu je tam skrz tycka a je zespoda zajistena cervikem

drzak na baterku je chycenej na naprave a na sasku na pantu to se mi moc libi... takze cast hmotnosti
bat lezi na naprave a je stale nizko... to je fakt chytry :idea:

tlumitka nic zajimavyho 2x Okrouzek dole nahore jednoduchy tesneni nema to ani tu gumovou cepicku... pruziny dvojty jako scx...
kloubky se jevi dost kvalitne... maj kovovou kulicku
" Pitbull tires! ... other tires are a joke! "
" Seru na poli , jezdím pro body... "