Aktualizace je fajn, hlavně ovládání volantem, ruční řazení a ovládání kamery kolébkou. Nevíte ale někdo jak s ručním řazením řadit 1+, v kopcích je k nezaplacení. Vím že to jde dát bez řadičky postaru ale háčko je háčko. Mám volant G27
Otázka pro Ziddona: Ahoj, ta nová mapa, to vytváříš ty nebo kdo? Je nějakej editor? Docela by mě to zajímalo protože jsem schopnej strávit klidně půl roku dělání na pořádný mapě do ST, diky
potřeboval bych poradit. Stáhnul jsem si naklaďák a všechno funguje s vyjímkou jedné věci. Nejdou připojit návěsy jelikož v nabídce "vylepšení auta a nástavby" se nezobrazí točna - instalovat. V classes / truck je mezi xml uvedena " kraz_traktor" ale v nabídce po najetí hry není. Zřejmě chybí něco dopsat v xml auta. Nepomůže prosím někdo??????? Díky za případnou pomoc. Přeju všem hezký den a prímové poježdění. Jaryn :-(
Tak radost s možností hrát s volantem nebyla dlouhá, pač další aktualizace to rozbila a nejde jezdit, respektive pořád jede na plný plyn. Máte taky tento problém?