Poslední závod stejně jako vyhlášení se opravdu vyvedl.
Sekce se mi moc líbily, bylo v nich i pár nových prvků, které jsem doposud nezaznamenal, jako zábradlí, které bylo současně mlíkem, a mlíko (trojúhelník) uprostřed sekce, takže se o něj nešlo zapřít a otočit se. Super byla plytká kaluž v sekci (kterou jsem osobně nedokončil protože se mi myšák zastavil a odmítal pokračovat- doma po oddipování reglu jsem zjistil, že byl totálně mokrý. Chudák se z té zimy nějak zarosil, takže odmítl poslušnost, ale po vysušení zase šlape ;-) )
Rovněž se mi líbilo, že byla možnost v některých sekcích volit procouvání branky, opravdu hezky napícháno. Kopce stabilní, takže trať takřka stejná jak pro prvního, tak posledního jezdce. S využitím snad všech překážek co na kopci byly.
Po vyhodnocení (po bitvě je každý generál) jsme si na základě toho, jak jsme všichni byli bodově při zemi říkal, že přece jen mohly být sekce malinko obtížnější ;-), ale to nikdo dopředu nemohl tušit.
Velice pozitivně bych hodnotil komisařování a celkovou atmosféru. Komisaři radili na co si dát pozor, bylo vidět, že mají přehled v pravidlech a závod odsýpal.
Děcka z kroužku mají velice dobrý potenciál a evidentně z nich budou těžcí soupeři do příštích závodů !!!
Caterring také ok, čajík zahřál jak měl, bylo si kam zajít na WC, lokalita opravdu parádní se vším všudy včetně parkování, elektřiny… TOŽ fajne to tam je !
Fajne fotki těch co už je zveřejnili,
enem furd nevidim ty fodgi tych ocenjenych fotografuf kaj je matě???
Jen jedna kritika, kterou si nemůžu odpustit !Kiki ji asi omluvou u Ondry napravil…. Ale mi se to prostě nelíbilo a zamrzelo mne to za něj.
Nevím přesně jak moc, do jaké míry, ale vím, že Ondra se nějakým způsobem podílí na práci s kroužkem a přišlo mi, že když se tam Kiki s Radimem tak objímali a fotili při odměně za práci s dětmi, měli připomenout, že k nim patří i Ondra a ne až když už všichni odcházeli domů si na to vzpomenout a posléze napsat omluvu.
SORRY ale tohle mi opravdu přišlo blbé, když se tam oceňovala kdejaká kravina :-(

VÍM ŽE NA TRATI POMÁHALI I JINÍ....
JINAK NIC PROTI VYHLAŠOVÁNÍ OSTATNÍCH "BLBIN", TO BYLO FAKT SUPER :FINE: A příště určitě zase a klidně i více!!!