- držák na kapotu stejnej jak na velkým autě - dalo mi fakt celkem zabrat vypátrat na netu přesně tenhle detail

- většinu mosazných nýtků jsem nahradil šrouby a matkami z psh (tam, kde je má velké auto a jsou dobře vidět). Přecejen by to byla škoda zkazit to "jen" nýtky. Tam, kde má velké auto skutečně nýty nebo šrouby s půlkulatou hlavou jsem je nechal. Je to vidět i na dalších fotkách. Původně jsem zamýšlel nahradit je vyráběnými šrouby a k tomu jsem pořídil na radu minotaura (DÍKY) resinové šrouby od Plusmodel (viz: http://www.rc4x4.cz/post214154.html#p214154) ve velikosti 1,3mm (ta největší 1,5mm nebyla).
Udávaný rozměr je průměr hlavy šroubu (nikoliv tyčky, ta má při 1,5mm šroub rozměr 0,85mm). Jsou super, krásně vymodelované, je jich spousta a za tu cenu, prostě paráda.
Na auto 1/10 jsou však přecejen hrozně titěrné, takže jsem některé nové šrouby sochal z psh. Přesto mi prokázaly skvělou službu právě v rozměrech, které bych v životě nezvládl! Na fotkách mají šedou barvu.

- stěrače stírají :P Jsou uchycené pomocí 1mm magnetů

- tady jen detail těch nahrazovaných šroubů

- vyřešil jsem finálně uchycení kabiny - vpředu na šroubech tlumičů, vzadu přišroubovaná k profilu uchycenému na šasí

- no a konečně zadní uchycení je stejné jako již delší dobu - vzadu šrouby vpředu fixace krytem převodovky, zde jsem jen dodělal "šmé" deklík k nádrži
Detaily na velkém autě začínají konečně přecejen docházet, takže se těšte, pomalu se blížíme do finále ;)