Brousit, brousit a brousit, dremelem to nezkoušej, to jsem si taky myslel že to půjde ale udělal jsem víc škody než užitku, jak říká Wendis-je těžké to udržet.
TRX-4 Defender, Defender 6x6 Caravan, MB Unimog 6x6, Toyota Tundra, TATRA 815/7 8x8
a další autíčka a lodičky pro radost.. :) FOTOVIDEO Vše pro RC modely & expedice: www.rc-balik.cz
Jestli sundavas barvu tak 320 ti to pujde tezko,barvu sundej 180kou pak to cely vezmi 240kou pak znova cely 320kou a nakonec to prelizni 600 a cajk :-)
Tady ještě okna Jsou na druhém autě a to D110 taktéž na ZAXchassis Sorry za copyright Zaxi :oops: Jedna se o CD :lol: Doma už je předefikováno :twisted:
Naposledy upravil(a) Deff maniak dne 28.04.2015 18:19, celkem upraveno 2 x.
Jiří Huser 16 let 1:8 Land-Rover D130(minulosti) 1:8 Vaterra acsender K5 blazer 1:8 Vaterra ascender ford bronco Za chvíli vectra B ;)
No tyvole nestačim se divit, to je moc pěkný, už se těšim až to uvidim naživo. Ale richtovat to mezi brankama je škoda, taky je to moc dlouhý, ale je to sakra fešný :twisted: 8o :OK:
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...