Martine bylo to super,jen jak jsem včera ulehl tak mě trošku bolela hlava-nejsem nějak na to tvrdý zvyklej :-D Ježdění super,jen na takovej drsnej terén by to chtělo,něco s kratším rozvorem,větší kola,a trochu lift kit,ta "skejlovka"to často nedává.Tak má o čem přemýšlet při dalším projektu. A úlně nejvíc bylo topení v potoce-musím se teda přiznat,že v jednu chvíli uže jsem taky moc nevěřil-tam jak jsem splouval to koryto :-D ,ale fakt to ustálo bez úhony. Doufám že má někdo fotky!
Přecházím z Domlouvání ježdění do Freekecu-Bifi díky,k tobě se taky stačí jednou přitulit a hned pěješ chválu :-D .Musím se vám pochlubit-jsem už nějáký pátek přemýšlel o dalším podvozku,nevěděl co vybrat,zda nového Vaterru nebo Axíka...Nakonec se události tak nějak seběhly a stal jsem se majitelem náprav,rámu,převodovky,tlumičů,kardanů,nárazníků,atd.Vše použité,z různých zdrojů,na marketu a tak,vše Axial.Sečteno podtrženo to vyšlo za rozum,udělám GO všeho,k tomu přijde origo Axial dvojkanál co zbyl z Honcha,a je další auto.Dneska to všechno přišlo,to snad pošta držela a pustila až najednou :-D ,tak mám malý Vánoce a oooobrovskou radost :HOPS:
Jo, nám už taky něco domu přišlo a dneska jsem zašel (pan Pávek by řekl po žních) k Turkovi a novej motor a pastorek... Takže snad ještě letos někde potkáte něco co připomíná Volvo TGB 1111... Dost si fandím, ale ležím v tom třetí noc a rýsuje se to statečně...
Fando, husty. muzes udelat nejakej odvaznej experiment, kdyz mas zaklad k autu. ja bych v tomto pripade zahodil i ram a sel do vlastniho. slick ma prevodovku podle axiala rovnou s rozvodovkou a uchycenim na motor, a bifi je celej ricnej povarit nejaky easy sasko. takhle do toho pudu ja, az bude financni volno. ted sem se vydal z koruny, koupil jsem si malotraktor :-D to abych mohl este vic makat na baraku a mel este min casu na rc. budu rad, kdyz jezisek prinese gumy a kardany.
Martine at se to podaří :OK: Miroslave to tě a asi i ostatní zklamu,žádný odvážný experiment se konnat nebude.Bude to opět něco ukrutně nudně anglického,nebo anglicky nudného-vyberte si :-D Bude jeden mazel na expe,druhej trochu víc offroad.Už se těším na skoro dvou týden dovolenou po Vánocích,to půjde samo od ruky :hura:
Tak přátelé a kamarádi, dnes byl plodný den co se poruch týče. Na malém voze, to rozlomené ložisko je opraveno. No ale dalo mi to zabrat. Zaboha jsem nemohl ty zbytky dostat z osičky.
Velký vůz čeká na opravu, nové C-čko je připraveno. Do toho se pustím až zítra.
Wolfíku když jsi chtěl jít jezdit o svátkách, co bys říkal pozvánce k nám na chlupu je tam moc pěkný prostor pro jízdu. (tedas když nebude sníh) Jo a čaj by vám Kateřina uvařila taky.