Máme Honzo v práci přesně
TUHLEZÁSTĚRKY Nějak si s Defem dávám docela na čas a popravdě mi to vůbec nevadí. Stále si pohrávám s podvozkem a mezitím pomalu sbírám díly na boudu. No a včera jsem se pustil do nových zástěrek. Přemýšlel jsem z čeho je udělat. Doma se válela duše z jízdního kola, jenže byla moc měkká a tak mě napadlo dát duši z auta. Kus sem sehnal a začal stříhat.
Je to 2mm silná guma a parádně drží tvar. Stříhal jsem to podle kruhového tvarování, tudíž je každá zástěrka lehce přiohlá směrem od kol. Vpravo nahoře na fotce je ta jedna zástěrka z té duše na kolo a ty rozškubané jsou původní co byly na Defovi a vlevo dole jsou místo nich zadní zástěrky. Ta velikost je oproti původním krutá :-D

Se zástěrkami mám určitý účel a tak přišla na řadu konzerva z oliv a vázací drát.

Bude oplechovaná spodní hrana zástěrek s očkem, abych je mohl zavěšovat.

No a takto to bude nějak vypadat. Teď jsou stříklé základovkou, pak půjdou do barvy, to ještě nevím jaké a pak se nalepí a stisknou.
Na Defu se mi hrozně líbí a sám jsem zvědavý na výsledek.
NAVIJÁKMezitím jsem ještě usadil naviják. Ještě chybí dopájet ovládací deska, ale to je to nejmenší. Jo a ještě jsem doplnil chybějící sklíčka v nárazníku.

Montáž navijáku nemá cenu nějak rozepisovat. To každý zná. Jediné s čím nastal problém byly kabely z navijáku, které by vadili nasazení kastle. První mě napadlo pod maskou propilovat malou drážku, ale to jsem zavrhl a raději jsem 2,5mm vrtákem udělal 2 dirky do nárazníku. Domeček z konektorů sundal a kabely provlékl a poté nasadil domeček zpět.