tak konečně! nejdřív jsem rozbalil noviny pod auto: ale už mám creepry na předku: noa rozdíl mezi tamiya pukama je docela znát: ale už je mám i na zadku: problém byl sundat gumy z disku: ale dobrá věc se podařila: Zdravíme z Buštěhradu:
Já ti nevim...ale jestli tohle je finální verze 4linku, tak se obávám že to nebude dělat dobrotu.
Udělej to ze závitový tyče. Bude to fungovat na 100% a bude to i vypadat.
Zahoď ty linky a udělej je ze závitové tyče.. Ten merkur držíci na ejdnom šroubu a ještě v plastu se bude otáčet jak čamrda a náprava si bude dělat co chce..
neni to z merkuru!, chtěl jsem vám ukázat jak to budu řešit, bude to z hliníku a bude to držet na dvou šroubech, 4 link ze závitovky dělat nebudu je to moc pracný respk.: tohle je jednodušší
No jak na to koukám, asi se budu muset vrátit do školy :oops: , zatím mi nějak nedošlo, ve kterém místě jako ty linky budou pracovat. Nehledě na to, že se ten hliník bude deformovat. :roll: Leda že by jsi použil dural a mísko kloubků silenbloky, sice netradiční řešení, ale možná by to chvilku vydrželo, než si koupíš závitovou tyčovinu :wink:
Martin Axial Ax 10 ARTR, Axial CSX 10, Xray XB4 Rally , xray XB4"15 Sanwa foto na rajčeti worlusho