Tak jsme byli na ještědu :-) Musim podotknout že to byla nejlepší a nejkrásnější expedice co jsem kdy jel :-)
Kdyby měl někdo fotky hiluxe z ještědu budu rád když sem něco přidá :-)
No začnu jednoduše, myslel jsem že se ani pořádně nevyškrábu z parkoviště, protože to mám fakt nízký, ale to co to projelo a co to vyjelo bylo neskutečný. Do čeho jsem se pustil tak to vyjelo, myslim že to mnohdy nechalo za sebou i propracovanější auta. Bylo to tim že auto bylo celkem lehké, na ledu v kopci se rozjelo beh hrabání a vklidu jelo jako po asfaltu, jiní klouzaly dolu... Co se týče kol, tak jsem naprosto spokojenej, měl jsem z toho obavy, protože scalovky moc nefungujou, ale tohle zmákly na jedničku. Čímž bych chtěl poděkovat Bednovi, za jejich prodej, Beadlocky mi přišly před Vánoci tak jsem to dával na rychlo dokupy :-) Myslím že výběr se povedl. A ikdyž jsou malé tak neudělaly ostudu :-) Jsem maximálně spokojenej :-) Po novém roce to nechám cáknout a poprosim Leeho aby mi udelal rampu na světla. Chci ještě udělat osvětlení ale toho se celkem bojim :-D No uvidíme :-) Dyžtak díky za každou kritiku i pochvalu :-)
Takhle jsem ji dodělal den před odjezdem
Detail
Drápání se na ledovým krpálu
šplhání