No, pěkně tady na to kakám :lol:
Takže:
Karel už nějakej pátek vypadá úplně jinak a asi by to tady chtělo trochu aktualizovat :mrgreen:
Jelikož jsem to pujčil staré a ta ho pustila ze srázu, urvala se celá kabina. A než se to snažit nějak zachraňovat, rozhodl jsem se, že se poučím z předchozích chyb (hlavně oddělávání karoserie, které trvalo dlouho a blbě se to dělalo) a udělám tu budku trochu jinak a líp:)
Napřed to chtělo vizi, tu jsem našel tady:

No a pak jsem se do toho pustil. Napřed to chtělo uřezat zadní část a jelikož je bouda z ABS plastu, tak jsem to posvařoval do tvaru pickupa :mrgreen:

Na kolech to vypadalo takhle

Pak jsem udělal nárazníky, protože ty plastový, co tam byly předtím, jsem už nechtěl :CIAO:

Ještě jsem musel vyztužit ten zadek, protože bych to měl jinak zase hned rozbitý :mrgreen:

Pak přišla na řadu úprava a oprava střešního rámu

Ještě to chtělo doladit to sundáván kabiny kvůli opravám a výměně baterek, udělal jsem to stejně jak na Bobině :mrgreen:

Potom jsem chtěl ještě vylepšit rozložení hmotnosti a jelikož jsem taky potřeboval mít tu zadní korbu "čístou", aby bylo vidět kardan a nápravu, musel jsem všechnu tu elektroniku a baterku narvat dopředu :lol:

No a teď asi to hlavní, Karel už nebude zelenej 8o ;-)

Jste napnutí? :lol:

Pak jsem to nějak rychle doskládal a zkusil se projet, co to se stříďákem z Bobiny udělá :tleskam:

Jakštakš to fungovalo, tak jsem vzal Bobana a jeli jsme to vyzkušať do Bělkovic :BYE:

A to bych to nebyl jinak já....