V12
Píšu hodně

Re: "SPiNTiRES"-TATRA str.59, LR III str.69;Patrol y60 str 7

Po hodinach treningu s kombajnom sa mi podarilo urobit minimapu 256x256 metrov :

Obrázek

Tffuuuuj, to ale bola drina. Viem, nie je to dokonale, ale ...

A hned vypocet chyb :
- nie je mozne nastavit odomknutu garaz - treba najst garazovy naves :)
- neviem pracovat s viacerymi materialmi
.
.
.
- atd.
Naposledy upravil(a) V12 dne 02.01.2015 23:13, celkem upraveno 3 x.
Ruzabmx
Častý přispěvatel

kuci podte nekdo hrat nick jirkabzygo a mam i ts ;)
suddenstriker111
Nově příchozí

jaryn píše:Zdravím všechny,

dnes cca po půlminutě hraní kdy se hra kousne 2x na cca 5 vteřin se kousne natvrdo , napíše chybovou hlášku a program mne vyhodí ze hry.

Je to na všech mapách, doba hraní je cca 1-3 minuty. Myslel jsem, že mi to začala dělat jen ta poslední mapa z 24.12. Hláška : OoPS, spin tires crashed! (OK) Neuloží se ani původní nastavení v settings. :-(

VÍTEJ DO KLUBU NEŠŤASTNÍKŮ! :CIAO:
ne ale vážně..mě to dělá to samé..hra se po poslední aktualizaci při hraní po chvíli kousne a konec. Nastavení hry se ti neuloží právě díky tomu kousnutí.. když si hru na začátku nastavíš a spustíš, tak pomůže alespoň to, že dáš přes ESC odejít do hlavní nabídky, ono tě to upozorní, že budeš moct ve hře pokračovat a hodí tě to do hlavní nabídky. Zde by ti pak už mělo jít dát "pokračovat" a už by tě to mělo vrátit do hry s tvým nastavením a i po ukončení hry by to mělo držet nastavení před posledním ukončením.
BOHUŽEL TOTO NEŘEŠÍ NÁŠ PROBLÉM :-( dá se to takhle tak nějak hrát a hopsat po mapě ale ukládat tímto způsobem postup každou druhou minutu asi dlouho nikoho bavit nebude..ve složce s hrou to vypisuje nějaký .txt s chláškou o chybě tak kdyby někdo měl zájem nám pomoci s naším problémem nebo poradil komu kompetentnímu to z tvůrců či distributorů poslat, budu (budeme) vděční :YOP:
suddenstriker111
Nově příchozí

oprava tak chybová hláška není v txt ale s koncovkou mdmp a název vypadá takto:
spintires_2117156_crash_2015_1_2T12_40_17C0.mdmp

nevíte v čem otevřít případně komu přesně poslat?

dík
maztekk
Veterán fóra

Počkej až přijde Zdenda, on je v kontaktu s tvůrcem ;-)
zidon155
Píšu strašně moc!

zdravim panove :)
Jojo hra pada a kouse se - vi se o tom ;)

Ta mapa je zabugovana - taky se o tom vi -tu bohuzel nedelal Pavel, ale Oovee tym samotnej - takze proto ;)

Stare mody do nejnovejsi verze nefungujou ( nebo fungujou, ale s par chybama - spatny skla, textury kol a stin auta ) - je to kuli tomu, ze se trochu predelavala struktura souboru ... ted jeste nema cenu to opravovat ... pockam az na finalni verzi od Pavla az bude uplne zaimplementovano vkladani aut do plne verze ofiko ;)
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
zidon155
Píšu strašně moc!

jinak tady modely ve vyrobe od SIDa ;)

[youtube]F2hB96bDb0w[/youtube]

Obrázek
Obrázek
Obrázek
CC-01 UNIMOG ;-)
nordickk
Nově příchozí

Zddraví všechny příznivce Spintires...

Taky potvrzuju problémy s padáním hry. Jak to vyřeši sice nevím, ale vypadáto, že zaseknutí a následný pád do Woken způsobuje ta nová mapa level_thepit. Ta je , jak se tu už několikrát psalo dost zabugovaná.

Problém zřejmě způsobuje save. Když hra spadne a znovu ji spustíte, tak se načte poslení funkční save a v tom je asi zakopanej čokl...

Mě pomohlo po načtení na mapu skočit do menu a spustit jinou mapu a tu hned uloži než to spadne!! Pak už jsem jenom vypnul hru, znova ji nahodil a všecho funguje jak má. Hrál jsem teď asi půl hodiny a nic se mi neseklo ani mi hra nespadla.
Do další aktualizace tedy doporučuju vyhnout se mapě level_thepit velkým obkukem!!!

Doufám, že moje skušenost pomůže alespoň někomu...
V12
Píšu hodně

The Pit robil nejaky amater, pretoze mapa je neuhratelna aj po uprave kraz_utility (vid vyssie). Pricina je v tom, ze mapa pouziva referenciu na Objective obsahujucu lokator typu Objective. Ten isty lokator je aj priamo v mape na tom istom mieste, preto nie je mozne vylozit drevo do oboch miest urceni. Nechapem, ako sa toto mohlo stat, pretoze mapa bola vytvorena ludmi z OOVEE, nie nejakym amaterom - samoukom. Tato mapa je vonku uz par dni a o probleme sa par dni aj vie, no napriek tomu, ze sa jedna o par klikov mysou este stale nie je opravena. To OOVEE este dovolenkuje ???

Pavel by mal urobit drobucku upravu editora - ked sa vytvara lokator typu Garage, vlozit parameter Locked s hodnotami True / False. Da sa to obist tak, ze sa do mapy skryje tahac s garazovym navesom.
zidon155
Píšu strašně moc!

V12 píše:Nechapem, ako sa toto mohlo stat, pretoze mapa bola vytvorena ludmi z OOVEE, nie nejakym amaterom - samoukom.

Ano - a PRESNE v tom je ten problem! :-D Jak jsem uz nekolikrat psal - jen a pouze Pavel dela a vytvari zasadni a nove veci do hry )+ opravuje bugy ) ! Oovee nedela prakticky nic ( krom toho, ze udelali marketing a prodej ... no a ze vicemene porad jen slibujou a lzou ... ) - tak proto ;)
CC-01 UNIMOG ;-)
V12
Píšu hodně

Ako to mohli pustit von bez testu ? Ved taky bordel dokazem spachat aj ja po cca 8 hodinovom studiu editora (z toho 6 hodin spekulacia nad pouzitim viacerych materialov, bohuzial neuspesna). Mali by to byt profici. No co uz.

A tu je prvy vysledok mojho snazenia s editorom :
http://ulozto.sk/x5v29Zug/level-xxx-rar

Plne funkcna minimapa 256x256 metrov s garazou, pumpou, pilou a ukolom. Je postavena pre pouzitie s Tatrou 813.
no107064
Častý přispěvatel

otázka nejspíš na V12, hele taky máš ten problém když vytvoříš mapu, zavřeš editor a tu mapu znovu načteš a chceš třeba upravit geomerii terénu tak se to rozhodí na vodorovnou mapu, nebo když chcu třeba nastavit pro daný terén bahnitost jak bude velká tak to tam načmárám, kliknu a ten daný čtverec, který jsem upravoval tak se rozhodí na vodorovnej, dám pak reload a ono se to dorovná ... nechápu to jak to znovu načíst aby se to chovalo jako když tu mapu poprvý vytváříš.

ono to po otevření bere jakoby čistou mapu která je rovná a má materiál dirt, protože když po znovuotevření přidám třeba stromy tak se to nezdeformuje jako nepropadne ten daný čtverec, ale v pohodě to tam přidá stromy ale přidá to stromy které patří na dirt ikdyž je povrch tráva.
Naposledy upravil(a) no107064 dne 03.01.2015 21:46, celkem upraveno 1 x.
sim_ma
Častý přispěvatel

jak je složité vytvořit mapu ? bylo by dobré udělat nějaky poligon
no107064
Častý přispěvatel

sim_ma píše:jak je složité vytvořit mapu ? bylo by dobré udělat nějaky poligon

takovej zatím beta poligon jsem udělal https://www.facebook.com/Spintiresmodsa ... =1&theater
https://www.facebook.com/Spintiresmodsadd?ref=hl
V12
Píšu hodně

no107064 píše:dám pak reload a ono se to dorovná ... nechápu to jak to znovu načíst aby se to chovalo jako když tu mapu poprvý vytváříš.

Nedavaj RELOAD ale RECREATE. Toto treba urobit po kazdej zmene geometrie terenu, pretoze mozu vznikat rozne nechutne anomalie. Skusal si tu moju minimapu ?

sim_ma píše:jak je složité vytvořit mapu ? bylo by dobré udělat nějaky poligon

Nie je to velmi zlozite, kym sa nepokusis kombinovat materialy. To je potom vopruz. Prave to studujem.

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“